Bodrum'da gidilebilecek alkolsüz mekanlar!

Bodrum'da gidilebilecek alkolsüz mekanlar!
Bodrum'da gidilebilecek alkolsüz mekanlar!

Son yıllarda popülerliğini git gide artırarak yaz aylarında gelen turistlerle birlikte nüfusunu milyonlara çıkaran Bodrum her kesime hitap eden eşsiz bir lokasyon olmasına rağmen alkolsüz mekan hassasiyeti olan yerli ve yabancı turistlerin Bodrum'da nereye gidelim? Bodrum'da nerede ne yenir? gibi sorularına yanıt bulmakta zorlanıyor olabilirler. İşte tam da bu noktada Bodrum'da gidilebilecek alkolsüz mekanlar yazımızla rotanızı oluşturmaya geldik!

İÇİNDEKİLER

Bitez Mantıcısı

Mantı severleri şöyle alalım. Ülke sınırları içerisinde yiyebileceğiniz en iyi mantılardan birinin sizi Bodrum'da bekliyor olması kulağa başta epey şaşırtıcı gelse de, Bitez Mantıcısı 2005 yılından beri Bodrumluların ve gelen yerli, yabancı turistlerin en sevdiği mekanlar arasında.

Adresi: Bitez, Adliye Cd. No: 60/5, 48480 Bodrum/Muğla

Huqqa Palmarina

İstanbul'da alkolsüz mekan hassasiyeti bulunanların sıklıkla tercih ettiği Huqqa, Bodrum'un en popüler lokasyonlarından biri olan marinada yeni bir mekan açtı. Huqqa Palmarina, alkolsüz mekan bulmanın bir hayli zor olduğu Bodrum marinada sizleri bekliyor.

Adresi: Palmarina AVM, Yalıkavak Mahallesi, Çökertme Caddesi, Bodrum, Muğla

Le Paristanbul Bodrum

Adından da anlaşılacağı üzere Fransız esintili tatlı mı tatlı bir tatlıcı olan Le Paristanbul kruvasan, donut, profiterol gibi tadı damağınızda kalacak tatlarla keyifli tatlı molaları için sizleri bekliyor.

Adresi: Bitez Mahallesi, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi, No:57/A, Bodrum, Muğla

Bloom & Bake

Bodrum'un en sevilen lokasyonlarından biri olan Türkbükü'nde yer alan Bloom & Bake yeni açılmış olmasına rağmen lezzetli mi lezzetli tatlılarıyla adını tüm Bodrum'a kısa sürede duyurmayı başarmış durumda.

Adresi: Göltürkbükü Mahallesi, Şht. Gaffur Kaynar Cd. No:8, 48483 Bodrum/Muğla

Eski Köy Restaurant

'Ailecek şık bir akşam yemeği yemek istiyoruz ama gideceğimiz yerde alkol olsun istemiyoruz' diyenleri şöyle alalım. Bodrum'un en köklü ve en ünlü restoranlarından biri olan Eski Köy, birbirinden başarılı fırın ürünlerinden tutun da aklınıza gelebilecek envai çeşit yemeğiyle sizleri bekliyor.

Adresi: Yeniköy, Severcan Cd. No:2, 48400 Bodrum/Muğla

Bitez Dondurmacısı

Bir tatil beldesinde adım başı dondurmacıyla karşılaşsanız bile şimdilerde gittiğiniz yerlerde iyi bir dondurmacı bulabilmek neredeyse hayal. Kapısından içeri adım attığınız andan itibaren duvarlarında şimdiye kadar orayı ziyaret etmiş ünlülerin fotoğraflarının bulunduğu Bitez Dondurmacısı'nda sadece dondurma değil, coğrafi tescilli Bodrum mandalinası lokumu ve Bodrum mandalinası reçeli de bulabilir, sevdiklerinize hediye götürebilirsiniz.

Adresi: Bitez, Adliye Cd. No:48, 48470 Bodrum/Muğla