Bu yaz bunlarla serinleyelim!

Yaz için içecek tarifleri
Yaz için içecek tarifleri

Kavurucu yaz sıcaklarında serinlemenin yolu bu sene Lokma'nın birbirinden nefis içecek tariflerinden geçiyor... Zahterli limonatadan, kiraz kompostosuna aklınıza gelebilecek tüm içecek tarifleri bu yaz Lokmacığınızda sizleri bekliyor.

İÇİNDEKİLER

Zahterli limonata

Klasik limonata tariflerinden sıkılanlar buraya. Tüm yaz boyu en güzel sofralara eşlik eden limonataya Lokmacığınızdan küçük bir dokunuş. Zahter aromasını sevmeyenlere dahi kendini sevdirecek bu tarifimizi denemeye ne dersiniz?

Sübye şerbeti

İzmirliler çok yakından tanısa da birçok insana yabancı olan sübye şerbeti, bu yaz severek tüketeceğiniz içeceklerden biri. Kavun çekirdeklerinden yapılan bu şerbeti buzlu olarak da tüketebilirsiniz.

Çilekli limonata

Zahterli limonata tarifimizden sonra 'farklılıklara açığım ama bu benim için biraz iddialı Lokmacım' diyenler için çilekli limonata tarifimizle biz geldik. Klasiklerden sıkılanlar ama farklı lezzetlere pek de açık olmayanlar aradıklarını bu tarifimizde bulabilirler.

Nane şerbeti

Hem içinizi ferahlatacak, hem de midenize iyi gelecek nane şerbeti ile bu yaz kavurucu sıcaklardan kendinizi korumaya hazır mısınız?

Kiraz kompostosu

Yaz mevsiminin en sevilen meyveleri olan kirazlar, bu yaz içimizi ferahlatacak enfes bir içecek tarifinin başrolünde. Bardak bardak içebileceğiniz kiraz kompostosu ile asitli içeceklere veda etmenin en doğru zamanı!

Kavun karpuz mangolu içecek

En sevilen yaz meyveleri bir araya geldi ortaya bu sıcak yaz günlerinde kendinizi şımartmak istediğiniz anlarda kesinlikle denemeniz gereken nefis mi nefis bir içecek tarifi çıktı...