Burger sevdalıları için yeni bir keşif: Göktürk Shatto Steakhouse

Shatto Steakhouse
Shatto Steakhouse

İstanbul'un en iyi burgercılarını bulmaya yemin etmiş, gerçek burger sevdalıları buraya! Her zaman en iyinin peşinde olan Lokmacığınız bu kez sizin için aranan o mekanı için bulmak için yollara düştü ve rotayı Göktürk'e çevirdi. Bu yolculuğun sonunda da nokta atışını yapmış bir şekilde, bu yazıyı sizler için kaleme aldı. Göktürk Shatto Steakhouse, bu yazı sonrası hamburger ve et severlerin favorisi olmaya geliyor!

Öncelikle konumu gereği çok ama çok sevdiğimiz Shatto Steakhouse'da bizi ilk olarak cezbeden şeyin Göktürk sokaklarının sakinliği ve nezihliği oldu desek pek de haksız sayılmayız. Çünkü şehrin en iyi burgercıları genellikle en kalabalık ve en popüler semtlerde bulunduğundan özellikle de kafa dinlemek istediğimiz zamanlarda, lezzetli bir burger yemek bizler için neredeyse imkansızdı.

Hafta sonu temiz hava alalım, sakin bir lokasyonda lezzetli bir hamburger ile kendimizi ödüllendirelim derseniz bundan böyle adres belli: Göktürk Shatto Steakhouse.

Shatto Steakhouse

Öncelikle bir steakhouse olması sebebiyle lokum kıvamında pişmiş etleriyle yapılan burgerlarının lezzetini daha ilk lokmanızda hissedeceğiniz Shatto Steakhouse; burger sevmeyenler için de zengin menüsüyle farklı seçenekler sunuyor.

Gerçek et gurmelerinin, tüm et severlerin ve 'ben öyle her eti yemem' diyenlerin yeni favorisi olmaya aday Shatto'ya gelmeden önce midelerde yer bırakmakta fayda var. Çünkü lezzetine doyum olmayan et çeşitleriyle yedikçe yediren mekanlar listemizin ilk sıralarında yerini alan Shatto ziyaretiniz oldukça bol kalorili olabilir, bizlerden söylemesi...

'Bu kadar övdün Lokmacığım, bari Shatto'da ne yenir? Onu da öner.' Diyenleri duyar gibiyiz. Bunun için de bizim önerimiz belli: Shatto Steakhouse'a gitmişken, Shatto Burger yemeden dönmeyin!