Home office çalışanlar için Anadolu Yakası'nda birbirinden güzel mekanlar

Anadolu Yakası mekanları
Anadolu Yakası mekanları

Belki kardeşlerinizin sesinden belki dikkatiniz dağıldığından evde bir türlü ders çalışamayanlar, home office çalışırken de evden bıkanlar burada mı? Avrupa yakasında seçenek çok.. Peki Anadolu yakasında oturanlar için? İstanbul'un bol yeşillikli yakasında sizler için ders çalışabileceğiniz, işinizi halledebileceğiniz ve atmosferine hayran kalacağınız çok güzel mekanlar derledik. Yazının devamında!

Grön Coffee Co.

Erenköy'ün gizli kalmış harika bir köşesinde yer alan grön coffee yeşillikler içerisinde bir mekan. Kendinizi büyük bir kış bahçesinde hissedeceğiniz bu küçük kafede saatlerce vakit geçirebilirsiniz. Burada 12 liradan başlayıp 23 liraya kadar çok farklı çeşitte kahveler bulabilirsiniz. Grön Coffee'nin 09.00-24.00 saatleri arasında açık olduğunu da hatırlatalım.

Adres: Caddebostan, Şerafettin Sk. No:2/A, 34728 Kadıköy/İstanbul.

Nevmekan Selimiye

Üsküdar'da Selimiye kışlasına ve Karacaahmet mezarlığına yakın konumda bulunan Nevmekan Selimiye hem bir kafe hem de kütüphane. Bahçesinde su seslerinin olduğu eski bir hamamdan dönüştürülen mekan gerçekten çok huzurlu sessiz bir çalışma mekanı. İşletmesinin Üsküdar Belediyesi'ne ait olduğu Nevmekan'da fiyatlar benzer mekanlara kıyasla oldukça uygun.

Adres: Selimiye, Şerif Kuyusu Sk. No:57, 34668 Üsküdar/İstanbul.

Story Coffee

Moda taraflarında gidilebilecek en rahat ve sakin mekanlardan biri olan Story Coffee haftanın her günü saat 09.00-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Hem Moda'da hem de Yeldeğirmeni'nde şubesi olan mekan için biz ahşap dekorasyona sahip olan Moda şubesini tercih ettik. Bu mekanın kışın da harika olduğunu söylemeden geçmeyelim ve diğer mekanımıza hızlıca göz atalım.

Adres: Caferağa, Dalga Sk. No:22, 34710 Kadıköy/İstanbul.

Nail Kitabevi

Kuzguncuk dendiğinde akan sular durur! Bulunduğu tarihi binadan mı neden bilinmez ama kapıdan içeri girer girmez masal diyarlarına yolculuk edeceğiniz o mekan işte burası! Alt katından kahvenizi alıp üst kata çıkın ve saatlerce bu güzel mekanda çalışmanın keyfini çıkarın.

Adres: Kuzguncuk, İcadiye Cd. No:32, 34674 Üsküdar/İstanbul.

Tasarım Book Shop

Kadıköy Bahariye caddesinde bulunan ve kitap kafe konsepti ile saatlerce kalkmadan çalışabileceğiniz harika bir mekan önerisiyle geldik! Çalışma saatlerinin 10.00-20.00 olduğunu da hatırlatmakta fayda var!

Adres: Caferağa, Nevzemin Sk. 6/A, 34714 Kadıköy/İstanbul.