İstanbul'da kış: Şehrin en popüler şömineli mekanları

İstanbul'da kış: Şehrin en popüler şömineli mekanları
İstanbul'da kış: Şehrin en popüler şömineli mekanları

Havalar iyiden iyiye soğumaya, dolaplardan en kalın montlar çıkmaya başladığına göre İstanbul'a hoş geldin kış diyebilir miyiz? Buz gibi kış günlerinde 'hem içim ısınsın, hem de yediklerim aklımı başından alsın' diyen herkes buraya! Şehrin en popüler şömineli mekanlarını sizler için sıraladık.

İÇİNDEKİLER

Chalet Restaurant

Bu kış İsviçre'ye gitmek mümkün olmasa bile İsviçre'yi ayağınıza getirmek İstanbul Boğazı'nın incisi Swiss Otel'in içerisinde yer alan Chalet Restaurant başarılı menüsü ve büyüleyici atmosferiyle kış aylarına denk gelen özel gün kutlamalarınızda mutlaka listenizde olması gereken mekanlardan biri.

Adresi: Vişnezade Mahallesi, Acısu Sokağı, No:19, Beşiktaş/İstanbul

Bigchefs Suadiye

Zincirleşmiş olmasına rağmen kalitesini yitirmeyen ender markalardan biri olan Bigchefs'in en popüler şubelerinden biri olan Bigchefs Suadiye, İstanbul'da kış ruhunu yaşayabileceğiniz en iyi lokasyonlar arasında.

Adresi: Suadiye, Bağdat Cad. No: 497/A, Kadıköy / İstanbul

Brio İtalyan

Buz gibi bir kış akşamında, kendinizi özel hissetmek istediğinizde rotayı Uskumruköy'e kırabilirsiniz. Bahçesinde yanan odun ateşi ve içindeki şöminesiyle İstanbul'da kışın en yakıştığı mekanlardan biri olan Brio İtalyan, enfes pizzaları ve dillere destan tiramisusu ile İtalyan mutfağı severlerin İstanbul'da hem yaz hem de kış favori mekanlarından.

Adresi: Uskumruköy, Kilyos Cd. No:322, Sarıyer / İstanbul

Hodan

Dillere destan kış bahçesi ve dillere destan pazar brunchları bir araya gelince İstanbul'da kışın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz Hodan İstanbul, ortalama üstü fiyatlara sahip olsa da en azından bir kez ziyaret edilmesi gereken mekanlar arasında.

Adresi: Firuzağa, Hayriye Cd., Beyoğlu / İstanbul

Balıkçı Abdullah

Tam mevsiminde iyi bir balık yemek isteyenler, İstanbul manzarasının tadını çıkarmak isteyenler ve şömine karşısında keyifli bir sohbet etmek isteyenler buraya. Herkesin aradığını bulabileceği Balıkçı Abdullah, Beykoz sahil şeridinde yer alan en başarılı balıkçılardan.

Adresi: Paşabahçe, Barbaros Cd., 34820 Beykoz / İstanbul

The Townhouse

'Tüm önerilerin Avrupa Yakası'ndan mı Lokmacım' diyenleri duyar gibiyiz. Kimse boşa telaşlanmasın Anadolu Yakası'nda kışın ruhunu doyasıya yaşayabileceğiniz enfes bir öneriyle biz geldik. Bağdat Caddesi'nin en keyifli mekanlarından biri olan The Townhouse'u popüler kış mekanları listenize mutlaka not edin.

Adresi: Suadiye, Plaj Yolu Sk. No:13, Kadıköy / İstanbul