İstanbul'da taze makarna bulabileceğiniz yerler

İstanbul'da taze makarna bulabileceğiniz yerler
İstanbul'da taze makarna bulabileceğiniz yerler

Marketten alınan hazır makarnalar yerine, ev yapımı enfes bir makarnayla makarnalarınızın lezzetine lezzet katmaya ne dersiniz? Farklı farklı çeşitleriyle, rengarenk makarnalarıyla İstanbul'un farklı lokasyonlarında ev yapımı makarnalar arasında mutlaka biri de sizin favoriniz olacak.

İÇİNDEKİLER

Min Mutfak

Şef Naz Özkanlı'nın girişimiyle açılan Min Mutfak, şehirde taze makarna anlayışının en başarılı temsilcilerinden biri. Kadıköy Fenerbahçe'de spaghetti, pappardelle, campanelle, tagliatelle, linguine gibi birçok makarna çeşidinin bulunduğu Min Mutfak sebzeli renkli makarnalarıyla da müdavimlerini bulmuş durumda.

Adresi: Fenerbahçe, İş Bankası Blokları, Hacı Mehmet Efendi Sokak, No:24 D:4A, Kadıköy / İstanbul

Nesla Taze Makarna

Suadiye'nin gözde mekanlarından Nesla, gerçek bir İtalyan makarnası yemek isteyenlerin mutlaka uğraması gereken adresler arasında. Klasik sade makarnalarına ek olarak sebzeli ve rengarenk makarnalarıyla da müdavimlerini büyüleyen Nesla, iyi makarnanın İstanbul'daki karşılıklarından biri.

Adresi: Suadiye Mahallesi, Tüccar Katibi Sokak, No:6-B, Kadıköy / İstanbul

Eataly

Bu defa da Avrupa Yakası'nda iyi makarna peşine düştük ve kendimizi Zorlu Center'ın en sevilen mekanlarından Eataly'de bulduk. İtalyan mutfağının başarılı temsilcilerinden Eataly'de iyi ve nitelikli makarna dışında makarna workshoplarına da katılarak kendi makarnanızı evinizde kendiniz yapabilirsiniz.

Adresi: Levazım, Koru Sok. No:2, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Pastadi

'Evde canım aniden makarna çektiğinde ev yapımı makarna yemek isterim Lokmacım' diyenler buraya! Pastadi, günlük taze olarak ürettiği makarnalarını dilediğiniz adrese göndererek ev yapımı makarnayla sizleri buluşturuyor.

PastArtisan

Katkısız makarna deyince İstanbul'da akla ilk gelen adreslerden biri olan PastArtisan, günlük menüsünde yumurtalı veya yumurtasız olarak birçok makarna çeşidine yer veriyor. Son dönemlerde git gide yükselen vegan beslenme anlayışına uygun makarnalar da üreten PastArtisan'da herkese uygun bir makarna bulmak mümkün.