İstanbul'un en iyi künefecileri

​İstanbul'un en iyi künefecileri
​İstanbul'un en iyi künefecileri

İyi pişmiş, kaliteli bir peynirle yapılmış, şerbeti iyi ayarlanmış bir künefenin peşinde İstanbul'un en iyi künefecileri listesini hazırlamış bulunuyoruz. Kalori hesaplarını rafa kaldırıp, kebap sefası yaptığınız bir günü künefeyle taçlandırmak istediğinizde yapacağınız şey çok basit. Lokmacığınızın nerede yiyelim bloglarına göz atıp en iyi kebapçıları ve İstanbul'un en iyi künefecilerini bularak rotayı oluşturmak.

İÇİNDEKİLER

Akdeniz Hatay Sofrası

İstanbul'da yerli ve yabancı turistlerin en sık ziyaret ettiği bölgeler arasında olan Aksaray'da gizli kalmış bir lezzet durağı olduğunu söylesek? Bilenlerin müptelası olduğu, bilmeyenlerin ise bizce çok şey kaçırdığı Akdeniz Hatay Sofrası, kusursuz bir künefenin İstanbul'daki en başarılı adreslerinden biri.

Adresi: İskenderpaşa, Ahmediye Cd. No:44, 34080 Fatih/İstanbul

Beyzade Künefe

İstanbul'da güzel bir kebap ziyafeti sonrası günü mükemmel bir künefeyle taçlandırmak isterseniz rotayı Alibeyköy'e kırın. Alibeyköy'de yıllardır lezzetinden ödün vermeden varlığını sürdüren Ondo Dürüm'de kebabınızı yedikten sonra, Beyzade Künefe'de birbirinden nefis künefe çeşitlerinden birini seçip kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Adresi: Alibeyköy, Vardar Blv. No:40, 34060 Eyüpsultan/İstanbul

Has Kral Hatay Sofrası

Aksaray'ın kaosundan kaçıp, lezzete doyacağınız bir mekan önerisiyle biz geldik. Kebabından künefesine, her lezzetine kefil olabileceğimiz Has Kral Hatay Sofrası'nın Hatay usulü künefesini mutlaka deneyin.

Adresi: İskenderpaşa, İskender Paşa Mahallesi, Sofular Caddesi & Ragıp Bey Sk. 25-27/A, 34091 Fatih/İstanbul

Hatay Ekol Künefe

Arabanız arıza yaptı, sanayinin yolunu tuttunuz, canınız burnunuzda... Böyle bir günü bile toparlayabilecek, tüm keyfinizi yerine getirecek bir önerimiz var. Metroya oldukça yakın bir konumda bulunan Hatay Ekol Künefe kendinizi adeta Hatay'da künefe yiyormuşçasına mutlu hissedeceğiniz eşsiz bir adres.

Adresi: Huzur Mh., Fatih Cd. 83/B, 34396 4. Levent/Sarıyer/İstanbul

Asi Künefeleri

Yolunuz Bayrampaşa'ya düştüğünde buraya uğramadan sakın ola ki eve dönmeyin. Süt, meyve ve çerezler gibi yan ürünlerle birlikte servis edilen künefenin İstanbul'daki en lezzetli adreslerinden biri olan Asi Künefeleri ile gerçek bir künefe deneyimine hazır mısınız?

Adresi: Kocatepe Mah.Gümrük İskelesi Cad. Mega Center A Blok No:1642-1643 Bayrampaşa / İstanbul