İstanbul'un en iyi pastaneleri

İstanbul'un en iyi pastaneleri
İstanbul'un en iyi pastaneleri

Birbirinden nefis tatlarıyla gönlümüzde ayrı bir yeri olan butik pastanelerden tutun da, geçmişten günümüze lezzetin kapısını aralayan İstanbul'un tüm tarihi pastanelerine aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bu yolculukta İstanbul'un en iyi pastaneleri nerede öğrenme vaktiniz geldi! Eşsiz çay sohbetlerinin bundan sonraki yeni adresleri için sizleri şöyle alalım...

İÇİNDEKİLER

Ema Bakery

Beşiktaş'ın en sevdiğimiz mahallelerinden birinde Vişnezade Mahallesi'nde bulunan Ema Bakery, günlük tazecik ürünleriyle en sevdiğimiz fırın & pastane konseptli mekanlardan biri. Haftanın en sendromlu günü ilan edilmiş pazartesi günleri kapalı olan diğer günlerde ise ekşi mayalı simitten tutun da, narlı tarta dilediğiniz her ürününe taze bir şekilde ulaşabileceğiniz Ema Bakery'e yolunuzu mutlaka düşürün.

Adresi: Vişnezade, Hüsrev Gerede Cd. 45/A, 34000 Beşiktaş/İstanbul

La Patisserie Lune, Nişantaşı

Nişantaşı'nın kalabalık sokaklarından kaçıp da bir çay molası vermek isteyen herkes La Patisserie Lune'yı mutlaka ziyaret etsin. Her gün taze taze çıkan pastalardan tutun da kruvasan çeşitlerine aradığınız her şeyi bulabileceğiniz La Patisserie Lune'un Nişantaşı kaosundan uzaklaştıran dünyasına adım atın.

Adresi: Teşvikiye, Akkavak Sk. No:14, 34365 Şişli/İstanbul

Magnolia Bakery

Amerika'nın en meşhur pastanelerinden biri olan Magnolia Bakery, Mehmet Dinçerler'in Türkiye'ye taşımasıyla beraber İstanbul'da magnolianın tek adresi oldu. Taze pasta çeşitlerinden tutun da, birbirinden nefis tatlı çeşitlerine her şeyin bulunduğu Magnolia Bakery, İstanbul'un en iyi pastanelerinden biri.

Adresi: Ayazağa Mahallesi, Azerbaycan Caddesi,No:3J, İç Kapı:1 2-3 D:2.Blok, 34485 Sarıyer/İstanbul

La Pierre Patisserie

Beyaz çikolatalı frambuazlı pastasına ilk çataldan itibaren hayran olacağınız La Pierre Patisserie, şirin mi şirin iç dekorasyonu ve Arnavutköy sokaklarının en güzel mekanını sizlerle tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz.

Adresi: Arnavutköy, Bebek Arnavutköy Cd No:43/A, 34345 Beşiktaş/İstanbul

Patisserie de Pera

Kendini Paris'te hissetmek isteyen herkesi eşsiz bir deneyim için Patisserie de Pera'ya alalım... Kapısından girdiğiniz andan itibaren kendinizi 1800'lü yıllara ışınlanmış gibi hissedebileceğiniz Patisserie de Pera, rengarenk makaronları, günlük olarak hazırlanan pastaları ve daha nicesiyle burayı mutlaka ziyaret edin!

Adresi: Evliya Çelebi, Pera Palace Hotel, Meşrutiyet Caddesi, No:52, 34430 Beyoğlu / İstanbul