Karaköy'ün yenisi: Factory Karaköy

instagram
instagram

Çocukluğumuzun en kült eserlerinden biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nı okuduktan sonra kendini o çikolata fabrikasında hayal etmeyen var mıydı? İşte bunu pek zannetmiyoruz. Çikolata dendiği vakit akan suların durduğu o yaşlarda hepimizin en az bir kez dahi çeşmelerinden çikolata akan bir mekanı tasvir ettiği o mekan işte bu mekan! Çikolataya dair umduğunuz her şeyi bulabileceğiniz Factory Karaköy, Karaköy'de sizleri bekliyor...

instagram
instagram

Koca bir tarihe tanıklık etmiş sokaklarıyla, merkezi lokasyonuyla şehrin nabzını tutan Karaköy sokaklarının en yenisi Factory Karaköy; yalnızca çikolatası ve çikolatalı lezzetleriyle değil brunch menüsünde bulunan ekmek üstü scrumble, kruvasan arası frankfurter sosis crodog, füme somon kruvasan ve daha birçok lezzetiyle tatlı sevmeyenler için de onlarca seçenek sunuyor!

İstanbul'un en başarılı mekanlarının bir arada bulunduğu nadir yerlerden biri olan Karaköy'e çok ama çok yakışan Factory Karaköy, yolunuz Karaköy sokaklarına düştüğü vakit ziyaret edeceğiniz ilk mekanlardan biri olmalı!

Factory Karaköy

instagram
instagram

Kahve severlere de iyi bir haberimiz var! Factory Karaköy yalnızca brunch menüsü ve tatlıları ile değil ödüllü baristasının elinden çıkan birbirinden başarılı kahveleri ile de yeni favori mekanınız olabilir.

Lokmacığınızın da favorisi olan V60 ve Chemex kahveleri; Factory'nin chocolate bomb, chocolate cream, tart gibi yoğun çikolatalı lezzetlerinin yanına da iyi bir eşlikçi olabilir...

Factory Karaköy hakkında bahsetmemiz gereken son şey ise: Küçük büyük gözetmeksizin tüm çikolata severlerin favorisi olan brownie. Brownieye yeni bir soluk getiren Factory Karaköy; dileğinize göre brownienizi gerçek belçika çikolatasının sütlü, bitter ve ruby versiyonlarıyla taçlandırıp sizlere unutamayacağınız bir brownie deneyimi yaşatmak için oldukça iddialı!