Kolayca hazırlanan 30 pratik sahur tarifi

Pratik Sahur Tarifleri
Pratik Sahur Tarifleri

Birçok kişi gibi sizin de sahurda ne yiyeceğiniz ya da yapacağınız konusunda kararsız kaldığınızı biliyoruz. Hem sevdikleriniz hem misafirlerinize özel muhteşem lezzetlerle sahur sofralarınızı süslemek istiyorsanız, hazırladığımız tariflere bir göz atın deriz. Lokma ekibi olarak sizi sahurda da yalnız bırakmıyoruz. Gün boyu sizi tok tutacak proteini, karbonhidratı ve yağı dengeli çok pratik tarifleri bir araya getirdik.

Sahurda her evde bulunan malzemelerle çayın yanına şipşak hazırlayabileceğiniz menemen, omlet, krep, pankek, gözleme gibi tok tutan, doyurucu birçok tarif bu sayfada bütün bir Ramazan ayı boyunca sizleri bekliyor. Bu tariflerin her biri sizi ve aile bütçenizi, evdeki minikleri, sahura naz edenleri, okula giden öğrencileri kısacası ağzının tadını bilen ve huzur içerisinde Ramazan geçirmek isteyenleri düşündü.

İmsaktan önce bir telaşla kalkan fedakar annelerimizi düşünen bu tarifler genellikle hafif olan rahatsız etmeyen, sağlıklı içerikleri eşleştiriyor. Hem sağlıklı hem de pratik olan bu tarifler ile sahur sofralarınızı bereketlendirebilir ve lezzetli sahur sofralarınızı kısa sürede ziyafete dönüştürebilirsiniz.

Sahurda uyku düzeninizi sarsmayacak, mutfakta sizi oyalamayacak, ertesi gün susatmayacak, hem besleyici ve hem çok sağlıklı tarif önerileri için sizi içeriğimizle baş başa bırakalım.

#1 Mis kokusuyla herkesi sevimli uykusundan sofraya ışınlayacak: Ispanaklı Pastırmalı Yumurta

Ispanaklı pastırmalı yumurta tarifi
Ispanaklı pastırmalı yumurta tarifi

#2 Sahurda kolaylık gün boyu tokluk: Milföyden Biber Dolması

Milföyden biberli pratik börek tarifi
Milföyden biberli pratik börek tarifi