Lokma'dan birbirinden pratik kahvaltılık sos ve ezme tarifleri

Kahvaltılık ezme
Kahvaltılık ezme

Günün en sevilen, hafta sonlarının da en beklenen öğünü! Kahvaltılarda hemen bitmeyecek, buzdolabında en az bir hafta dayanacak pratik tarifler arayışındaysanız Lokmacığınız imdadınıza yetişiyor. Kahvaltılık ezme nasıl yapılır? Kahvaltılık sürülebilir tarifler ve dahası için listemizi incelemeniz yeter de artar!

İÇİNDEKİLER
Yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.

Sabahları koşturmaca içinde her gün mükellef bir sofra hazırlayamadığımız aşikar. Hem bir ekmeğin üzerine çabucak sürülüp yenebilecek hem de hafta sonu sofralarınıza renk katacak birbirinden nefis sos ve ezme tariflerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Kakaolu süt reçeli

Sabahları bazen canımız tatlıdan başka bir şey istemez. İşte öyle anlar için marketlerden alınan hazır çikolatalı kremaların yerine Lokmacığınızdan enfes bir kakaolu sürülebilir ezme tarifi geliyor. Hem kahvaltılarınıza hem de çikolatalı tariflerinize en tatlı dokunuş Lokma'dan!

Peynirli batırmalık

Otlu peynir severlerin çok seveceğini düşündüğümüz peynirli batırmalık tarifimizde yok yok! Sabahları hem size gereken enerjiyi verecek hem de 10 dakika içerisinde hazırlayıp buzdolabında rahatça saklayabileceğiniz en pratik kahvaltılık tariflerimizden biriyle sizinleyiz!

Ballı çörek otlu sürmelik

Herbiri birbirinden sağlıklı kahvaltılık tarifleri elbette Lokma'dan! Bu kez de güne hem sizin hem de çocuklarınızın enerjik ve zinde başlamasını sağlayacak ballı çörek otlu sürmelik tarifi ile geldik! Tarifi bizden, yapması sizden.

Şekersiz chialı çilek reçeli

Lokmacığınız bu sefer de şeker tüketmeyen ve sağlıklı beslenenler için çok pratik ve enfes bir tarifle geldi. Üstelik pişirmenize bile gerek olmayan bu çilek reçeli tarifinde biz orman meyveleri kullandık. En sevdiğiniz meyvelerle hazırlayabileceğiniz reçel tarifimiz sitemizde!

Domatesli biberli kahvaltılık sos

Lokmacım öyle bir tarif ver ki hem pratik olsun hem ucuz olsun hem de lezzetine doyum olmasın!" diyenler bu tarifi mutlaka denemeli. Çoğu zaman mutfaklarımızda bulunan bu malzemelerle hazırlayabileceğiniz domatesli biberli kahvaltılık sos tarifini denenecekler listenize eklemelisiniz. Bizden söylemesi!

Doping kahvaltılık ezme

Yalnızca 10 dakikada hazırlayabileceğiniz müthiş bir enerji ve lezzet deposu! Lokma'nın doping kahvaltılık ezme tarifini denediyseniz hızlı sabahlar için başka alternatife ihtiyacınız yok demektir. Tarif bizden, yapması sizden. Şimdi mutfağın yolunu tutma zamanı!

Ev yapımı acuka

Baharat ve salça tutkunlarına özel deneyebileceğiniz en güzel acuka tarifi elbette Lokma'dan geliyor! Tüm malzemeleri bir karıştırma kasesine alarak dakikalar içerisinde vazgeçemeyeceğiniz bir lezzete dönüştürmek işte bu kadar kolay!