Moda'nın kaçış noktası: Morn Kadıköy

Morn Kadıköy
Morn Kadıköy

İstanbul'un en sevdiğimiz lokasyonlarından biri olsa da Moda'nın cıvıl cıvıl kalabalığından uzaklaşıp, sevdiklerimizle huzurlu vakit geçirebileceğimiz bir yer eksikliği hissettiğimiz o anlarda artık bizim için adres belli: Melis Aydemir'in emek emek kurduğu Morn Kadıköy. İşte karşınızda Moda sokaklarına güneş gibi doğan Morn Kadıköy'ü bu hafta sonu planlarınıza dahil etmeniz için 5 sebep!

İÇİNDEKİLER

Güne sıcacık muffin ile başlayın!

Morn Kadıköy'ün güler yüzlü sahibi Melis Aydemir'in Kuzey İrlanda'da morning yerine morn denmesinden esinlenerek adını verdiği mekanı Morn Kadıköy'ün günün ilk saatlerinde çıkardığı muffinler ile güne sıcacık ve lezzetli bir günaydın demek için bu hafta sonu rotamız: Morn Kadıköy!

Günün ilk öğünü!

Tostlar, brioche ekmeği üzerine hazırlanan atıştırmalıklar, bowl kaseleri ve bildiğimiz Türk kahvaltısı! Tazecik ürünleriyle, günün ilk öğününde tercihiniz ne olursa olsun damak tadınıza uygun o kahvaltı için Morn Kadıköy sizleri bekliyor!

instagram: @mornkadikoy
instagram: @mornkadikoy

Dost meclisi buluşması!

Kadıköy, İstanbul'un en sevdiğimiz lokasyonlarından biri olsa da dostlarımızla olduğumuz vakitlerde Moda'nın sakin ve huzurlu mekan açısından bir tık yetersiz olduğunu söylesek? Oldukça merkezi bir konumda olmasına rağmen Morn Kadıköy ferah mı ferah dekorasyonuyla ve huzurlu ortamıyla bundan böyle dost meclislerinin Moda'daki adresi.

Portekiz'in simgesi: Pastel de Nata!

Çok uzaklardan Portekiz'den gelen bir lezzetin İstanbul'daki en başarılı temsilcilerinden birinin de Morn Kadıköy olduğunu söylesek. Bir yiyenin bir daha unutamadığı pastel de nata uğruna Portekiz bileti almak zor olabilir ama Morn Kadıköy'e gidip gerçek bir nata yemek hiç de zor değil...

instagram: @mornkadikoynn
instagram: @mornkadikoynn

Tatlı - kahve ikilisinin tadına varın!

Güzel bir hafta sonu planında tatlı - kahve ikilisi olmadan olmaz diyenleri de buraya alalım... Günlük olarak hazırlanan birbirinden nefis tatlılarının yanına en sevdiğiniz kahveyi söyleyerek keyifli bir hafta sonu kaçamağının tadına varın diye Morn Kadıköy önerisi bu hafta Lokmacığınızda sizlerle!