Nostaljiye açılan kapı: Kuzguncuk'ta bir gün!

Kuzguncuk'ta nerede ne yenir?
Kuzguncuk'ta nerede ne yenir?

İstanbul'un en sevilen semtlerinden biri olan Kuzguncuk'ta ne yenir? Sorusuna lezzetli bir cevap arayan herkesi şöyle alalım. Nostaljiye açılan bir kapı olarak düşünebileceğiniz Kuzguncuk sokaklarında keyifli mi keyifli bir gün geçirebilmeniz için sizler için ideal bir Kuzguncuk rotası oluşturduk. Size düşen tek şey bu yazımızı okumak, rotayı çıkarmak ve harekete geçmek!

İÇİNDEKİLER

Metet Döner

Közde pişmiş et döneriyle yalnızca Kuzguncuk'a değil İstanbul'a da nam salmayı başarmış Metet Döner yılların esnaf ruhunu kaybetmeden popülerleşmeyi başarmış nadir mekanlardan biri. Kuzguncuk'a yolunuz düştüğünüzde eğer şanslıysanız boş masa bulur bulmaz içeri girmenizi tavsiye ederiz.

Adresi: Kuzguncuk Mahallesi, İcadiye Caddesi, No:39, 34674 Üsküdar/İstanbul

Habitat Kitchen

Konumuyla ve dekorasyonuyla iç açan Habitat Kitchen, bir kez gittikten sonra özellikle de sıcak yaz aylarında hiç çıkmak istemediğiniz bir mekan haline gelebilir. Tadı damakta kalan pizzasıyla çok sevdiğimiz Habitat Kitchen, Kuzguncuk'ta en sevdiğimiz mekanlardan biri.

Adresi: Kuzguncuk, İcadiye Caddesi, No:67, 34100 Üsküdar/İstanbul

Tarihi Kuzguncuk Fırını

Farklı farklı lokasyonlarda da karşımıza çıkabilmesi kuvvetle muhtemel Tarihi Kuzguncuk Fırını'nın Kuzguncuk şubesi de burada en sevdiğimiz mekanlardan. İster keyifli bir kahvaltı, ister gün ortası çay molası! Dilerseniz glutensiz ve unsuz seçenekleriyle sağlıklı tercihler yapın. Dilerseniz birbirinden lezzetli pastane ürünleriyle kalori hesaplamayı rafa kaldırıp minik kaçamaklar.

Adresi: Kuzguncuk Mahallesi, İcadiye Caddesi, No:24/A, 34674, Üsküdar/İstanbul

Cafe 2 Pizza & Burger

Fast food kültürünü sağlıklı bir hale getirmeye çalışan Cafe 2 Pizza & Burger'da şimdiye dek yediğiniz en lezzetli hamburger ve pizzalarla karşılaşmanız kuvvetle muhtemel. En doğal malzemeleri kullanarak pizza ve hamburgeri orijinaline en yakın formlarda sunan Cafe 2, Kuzguncuk'a yolunuz düştüğünüzde mutlaka rotanızda olması gereken mekanlardan biri.

Adresi: Kuzguncuk, İcadiye Caddesi, Tenekeci Musa Sokak, No: 2, 34674 Üsküdar/İstanbul

Çikolata & Kahve

'Bir tatlı yiyelim, tadı damağımızda kalsın' diyenler buraya. Çikolatalı tatlılarla arası iyi olanların çok ama çok seveceği Çikolata & Kahve'de çikolata sevmeyenler için birbirinden nefis kahve çeşitleri de var.

Adresi: Kuzguncuk, İcadiye Caddesi, No: 45/A, 34674 Üsküdar/İstanbul