Rota oluşturuluyor: NİŞANTAŞI!

​Nişantaşı'nın en iyi 5 kafesi!
​Nişantaşı'nın en iyi 5 kafesi!

Kimi zaman heyecanlı bir ilk buluşma, kimi zaman dost meclisi toplantısı, kimi zamansa tek başınıza kafa dinlemek! İşte tüm bunlar için sıklıkla ziyaret ettiğimiz ortak yerler: Kafeler. Dileyenin yemek yiyebileceği, dileyenin kahvesini yudumlayabileceği, uzun sohbetlerin döndüğü masalarla dolu kafeler söz konusu oldu mu bir türlü nereye gideceğini bilemeyenler için buradayız. Nişantaşı'nda nereye gidilir? Nişantaşı'nın en iyi kafeleri nerelerdir? Nişantaşı'nda nerede ne yenir? Nişantaşı'nda nerede kahve içilir? Tüm bu soruların ortak cevapları için sizi şöyle alalım...

İÇİNDEKİLER

Petra Roasting Co.

Nitelikli kahve içmek isteyenlerin gözü kapalı tercih edebileceği bu mekan elbette ki Petra Roasting'den başkası değil. Mekan oldukça küçük olduğundan boş masa bulmak neredeyse imkansız olsa da, niyetiniz iyi bir kahve içmekse Nişantaşı'na yolunuz düştüğü vakitlerde buraya göz atmayı ihmal etmeyin.

Adresi: Teşvikiye Mahallesi, Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak, No:18, Şişli / İstanbul

Sunday

Adını pazar gününün kendine has huzurunu ve dinginliğini haftanın yedi günü koruyabilen huzurlu atmosferinden aldığını düşündüğümüz Sunday; dışarı bakan masaları, iyi kahveleri ve enfes tatlılarıyla kendinizi keyifli bir pazar gününde Paris'te güzel bir kafede hissedeceğiniz Sunday'i listenize ekleyin.

Adresi: Teşvikiye Mahallesi, Ahmet Fetgari Sokak, No: 44, Şişli / İstanbul

Grandma

İster iyi bir kahve içmek için, ister leziz bir tatlı yemek için, ister keyifli bir pazar kahvaltısı için! Grandma Nişantaşı'na ne için giderseniz gidin 'bilgisayarımı alıp, çalışayım' mantığıyla gitmeyin. Bilgisayar açmanın yasak olduğu Grandma, kahve ve kruvasan ikilisiyle gün arası tatlı bir mola vermek için Nişantaşı'nın en iyi adreslerinden biri.

Adresi: Teşvikiye Mahallesi, Ahmet Fetgari Sokak, No: 38, Şişli / İstanbul

Yeşil No. 11 Salad & Juice Bar

Sağlıklı beslenmeye gönül verenler, o hafta yemek yerken ipin ucunu kaçırıp dikkat etmeye çalışanlar burayı mutlaka ziyaret etsin. Birbirinden nefis bowl kaseleriyle öğle aralarının vazgeçilmezi olmaya aday Yeşil No. 11'i Nişantaşı'nda oturanlar ve çalışanlar mutlaka ziyaret etsin.

Adresi: Teşvikiye, Osman F. Seden Sokak, No: 11A, 34365 Şişli/İstanbul

Voi Teşvikiye

Keyifli mi keyifli bahçesiyle, yaz kış ferah bir yerde oturmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Voi, bize kalırsa Nişantaşı'nda kahve içilebilecek en iyi mekanlardan biri. Lakin karnınız açsa ve niyetiniz bir şeylerde yemekse Voi'yi başka bir zaman ziyaret etmenizde var.

Adresi: Teşvikiye Mahallesi, Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak, No: 30, Şişli / İstanbul