Rota oluşturuluyor: YENİKÖY!

Yeniköy'de nerede ne yenir?
Yeniköy'de nerede ne yenir?

Şehrin karmaşasından sıkılıp, minik bir mola vermek isteyenler için rota oluşturuluyor! 'Çok sıkıldık, bir nefes almak istiyoruz ama buna fırsat bulamıyoruz' diyenlere iyi bir haberimiz var. Şehrin tam kalbinde, İstinye'nin biraz ilerisinde tam da dilediğiniz gibi sakin ve huzurlu bir yer var. Orası neresi mi? Orası birbirinden güzel mekanları ve tertemiz havasıyla Yeniköy'ün ta kendisi. Yeniköy'e yolu düşenler, Yeniköy'ü keşfetmek isteyenler buraya! Yeniköy'de nerede ne yenir? Yeniköy'de nerelere gidilir? Sorularının cevapları için sizleri şöyle alalım.

İÇİNDEKİLER

Wolk Coffee

Güne güzel bir kahve molası verip yanında da iyi bir tatlı yemek isteyen herkes burayı kaydetsin! Yer fıstıklı tart ve filtre kahve ikilisiyle gününüzü güzelleştirmek için Wolk Coffee, Yeniköy'de sizleri bekliyor.

Adresi: Yeniköy, Köybaşı Caddesi, No:164, 34464 Sarıyer/İstanbul

Apartıman

Bu yazımıza denk geldikten sonra ilk 'bugün kahvaltıyı dışarıda mı yapsak?' dediğiniz o gün ayaklarınız sizi Apartıman'a götürsün! Yunan mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan saganakiden tutun da, Selanik gevreğine kahvaltıya dair birçok farklı lezzeti en iyi versiyonlarıyla bulabileceğiniz Apartıman'ı geniş menüsü sayesinde günün her saati de ziyaret edebilirsiniz.

Adresi: Yeniköy, Köybaşı Cd. No:153, 34464 Sarıyer/İstanbul

Emek Mantı Evi

Evde açılmış bir Kayseri mantısının yerini ancak Emek Mantı Evi'nin mantısı tutabilir bizlerden söylemesi. Evde mantı açmak oldukça zahmetli olabilir ama kendinize zaman ayırıp rotayı Yeniköy'e çevirmek hiç de zor değil. Kayseri mantısı, Özbek mantısı ve niceleri. İstanbul sınırları içinde yiyebileceğiniz en lezzetli mantı Yeniköy'de sizleri bekliyor.

Adresi: Yeniköy, Köybaşı Caddesi, No:118, 34464 Sarıyer/İstanbul

The Red Baloon

Adını 1956 yapımlı, Oscar ödüllü bir Fransız filminden alan The Red Baloon; etkileyici atmosferi, başarılı menüsü ve denize yakın konumuyla Yeniköy'ün imza mekanlarından biri olmayı başarmış durumda. Özel bir günde, iyi bir akşam yemeği yemek istediğiniz vakitlerde tercih edebileceğiniz The Red Baloon; tercihleriniz yüzünden pişman olmayacağınız ender mekanlardan biri.

Adresi: Yeniköy, Güzelce Ali Paşa Caddesi, Salih Ağa Sokak, No:5, 34464 Sarıyer/İstanbul

7. Ev

Kendinizi evinizin bahçesinde hissedeceğiniz kadar huzurlu bu mekanda tüm dünyanın ortak sorunu olan pazartesi sendromu dahi yok! Çünkü 7.ev her pazartesi kapalı. Yeniköy'ün huzurlu atmosferine yaraşır samimi bir mekan olan 7.ev, Yeniköy'ün pek bilinmeyen gizli bir adresi olduğundan bu sakinliği kaybetmemesi için burayı sadece gerçekten sevdiğiniz insanlarla paylaşmanızı tavsiye ederiz.

Adresi: Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi, Sarı Asman Sokak, No:7, 34464 İstanbul

Vagabondo's Pizzeria

1989'dan beri bozmadığı çizgisi ile Yeniköy'ün en nezih mekanlarından biri olan Vagabondo's Pizzeria, iç mekan tasarımı ve başarılı menüsü ile kendinizi İtalya'da hissetmenizi sağlayacak iyi bir İtalyan restoranı. Tüm bunların yanında Vagabondo's Pizzeria bizim için İstanbul'da en iyi pizza nerede yenir? Sorusunun da cevabı...

Adresi: Yeniköy, Köybaşı Caddesi, No:168, 34464 Sarıyer/İstanbul