Sıcaktan bunalanlara Lokma'dan serinleten 10 içecek

Soğuk içecekler
Soğuk içecekler

Ülke genelinde sıcaklıklar arttı. Peki buzdolabından çıkarttığımız soğuk su serinlememiz için yeterli mi? 'Asla!' İşte burada hemen devreye biz giriyoruz ve yazın sıcak günlerinde hem kendinize hem de sevdiklerinize gönül rahatlığıyla ikram edebileceğiniz pratik içeceklerle geliyoruz! Tariflerimizi deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun!

İÇİNDEKİLER

Sütlü hibiskus çayı

Hibiskusun şerbetini ve kışın da sıcak içeceklerini yapmaya alışık olduğunuzu biliyoruz! Ramazan zamanlarında hep karşımıza çıkan bu serinletici ve mucizevi faydaları olan hibiskusu bir de böyle deneyin!

Kahveli muzlu smoothie!

Tatil bitmeden enerji depoluyoruz! Formunuzu korumak istediğiniz zamanlarda bir öğün yerine bile geçebilecek serinleten ve doyurucu kahveli muzlu smoothie tarifimizi mutlaka denemelisiniz!

Karpuzlu frozen

Birçoğunuz için yazın en güzel meyvesi karpuz biliyoruz! Peki Lokmacığınız karpuz gibi harika bir meyveyi sadece yiyerek değerlendirir mi? Elbette 'hayır!' O halde gelin karpuzla yaptığımız bu harika karpuzlu frozen tarifini siz de deneyin!

Orman meyveli karışık hoşaf

Sadece meyve suyu sevmeyenlere Türk mutfağında hoşaf gibi harika bir alternatif var. Meyve suyunu taneleri ile birlikte tüketmek hem şifalı hem de lezzetli! Lokmacığınızın orman meyveli karışık hoşaf tarifi de denemeye değer!

Limonlu soğuk çay

MArketlerden almaya alışık olduğumuz soğuk çayları evde neden denemeyelim! Ev yapımı soğuk çay tarifi ile Lokmacığınız hem sağlıklı hem de serinleten bir lezzetle geldi! Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Baharatlı erik suyu

Bir grup var ki erikle yapılan her şeye hayran! Lokmacığınız da o gruba dahil. Birbirinden lezzetli ve yenilikçi tariflerimize birini daha ekliyoruz. Baharatlı erik suyu tarifi sitemizde sizleri bekliyor.

Kefir yoğurtlu ve orman meyveli smoothie

İçerdiği yüksek antioksidan seviyesiyle kendine has bir tadı olan kefirin orman meyveleri ile olan uyumuna hayran kalacaksınız. Hafif açlık hissettiğiniz zamanlarda özellikle önerdiğimiz tarifimizin yapım aşaması ise yalnızca 5 dakika!

Güllü limonata

Limonatanın her halini seviyoruz! Çilekli, naneli ve şimdi de güllü tarifiyle sizi ve sevdiklerinizi kendine hayran bırakacak basit ama etkili bir tarifle geldik. Deneyeceklere serinlik garantisi bizden!

Şeftalili soğuk çay

Herkesin limonlu soğuk çay hayranı olmadığını bildiğimiz için soğuk çayın en sevilen yani şeftalili versiyonunu da yapıyoruz. Peki şeftalili soğuk çay nasıl yapılır? Cevabı sitemizde sizi bekliyor!

Armutlu soda

Biz bu ferah tarife ba-yıl-dık! Şimdi sıra sizde! Yalnızca üç malzemeli armutlu soda tarifi bizden, bu tarifi yaparak kendinizi ve sevdiklerinizi ferahlatması sizden!