Sıcaktan bunalanlara Lokma'dan serinleten içecek tarifleri

Serinleten içecekler
Serinleten içecekler

Havalar 45 derece oldu! Tamam tamam abarttık ancak bu sıcaklarda bizim en sevdiğimiz şey farklı farklı soğuk içecek tarifleriyle serinlemek! Sizin için sitemizden seçtiğimiz ve sürekli severek yaptığımız birbirinden güzel tariflerle geldik! O halde buz gibi içecekler için sizi doğru mutfağa alalım!

Naneli limonlu soda

Sıcaktan bunalanlara Lokma müdahalesi gelmiştir! Rengiyle kokusuyla tadıyla bizim bayılarak içtiğimiz naneli limonlu sodayı yapmak için mutfağın yolu tutulsun!

Orman meyveli soda

Limonata tariflerini rafa kaldırtan o tarifle karşınızdayız! Sadece tadıyla değil sunumuyla da göz dolduran ferah içeceğimizin tarifi sitemizde sizleri bekliyor. Deneyeceklere afiyet olsun!

Berry hibiskus

Dışarıda içmesi 75 lira, Lokma'da yapması 20! Lokmacığınız yaz geldi mi bunu litre litre yapıyor. Siz de kırmızı meyveleri seviyorsanız bu tarifi mutlaka ama mutlaka denemelisiniz. İçine biz karadut ekledik ancak siz istediğiniz kırmızı meyveyi ekleyebilirsiniz.

Reyhan ve naneli soğuk çay

Reyhan şerbetinden vazgeçemeyenler, reyhanı bu kez enfes bir soğuk çay tarifinde deniyoruz! Reyhan ve nanenin bir araya gelerek sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak bir soğuk çay tarifine dönüştüğü bu tarifimiz yaz boyu vazgeçilmeniz olmaya aday!

Limonlu yaban mersinli soğuk içecek

Her yaz aynı içeceklerle serinlemiş olmaktan sıkılanlar burada mı? Yaban mersini ve limon bir araya geldi, ortaya mayhoş lezzetiyle tüm yaz buzdolabından eksik etmek istemeyeceğiniz enfes bir içecek tarifi çıktı!

Karpuzlu frozen

Tek yudumda kutuplara ışınlayan buzlu, serin mi serin karpuzlu frozen tarifimiz gelmiştir! Kavurucu sıcaklara karpuzlu frozen ile müdahale bizden, bu tarife tüm yaz sofralarında yer vermesi sizden!