Tatlı krizlerini bastıracak birbirinden nefis içecek tarifleri

içecek
içecek

Genellikle günün en umulmadık saatlerinde bastıran, özellikle de gece yarıları bizleri yoklayan tatlı krizleri ile baş etmek epey zorlayıcı olsa da pratik ve birbirinden nefis içecek tarifleri ile artık bu mümkün. Uzun uzun tatlı yapmaya vaktimiz olmadığı vakitlerde, diyette olduğumuz zamanlarda hayat kurtaracak bu içecek tarifleri ile tatlı krizleriyle etkin mücadelemiz başladı. Soğuk içecek tarifleri, sıcak içecek tarifleri, ferahlatan içecek tarifleri... İçecek dendiği vakit akla gelen her şey bu başlık altında sizleri bekliyor.

Tatlı krizlerinize çözüm olacak içecek tarifleri ile tatlı krizlerini başımızdan savurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kalorilere savaş açanlar ve vakti olmayanlar buraya. Tatlı yedikten sonra gelen pişmanlık hissini lügatlerimizden çıkarma vakti geldi.

Tatlı krizleri ile baş edemeyip sürekli kilo alanların ve şekeri hayatından çıkarmaya kararlı olanların bu haklı mücadelerinde yanlarındayız... Tatlı tariflerine veda ederken içecek tariflerine merhaba deme vakti.

Muzlu kakaolu süt tarifi

Küçüklüğümüzden beri gönlümüzde apayrı bir yeri olan kakaolu sütü bir de böyle denemeye var mısınız? Muz aromalı kakaolu süt tatlı krizlerinizi bastırarak, enerjinizi arttıracak enfes bir içecek tarifi olarak bu listenin ilk sırasında yer almayı hak eden o tarifin ta kendisi.

Tarçınlı zencefilli süt nasıl yapılır?

Yine bir sütlü içecek tarifi ile karşınızdayız. Küçükken annelerimizin zorla içirdiği sütler bugün ansızın bastıran tatlı krizlerinde elimizin ilk gittiği, midemizin en yakın dostlarından biri. Tarçının enfes aroması ve zencefilin sayısız faydasıyla taçlandırdığımız tarçınlı zencefilli süt tarifimiz ile biz geldik.

Orman meyveli ballı soda tarifi

Sıcak yaz günlerinde aniden bastıran tatlı tarifleri ile mücadele etmek her zamankinden çok daha zordur. Söz konusu ister sütlü tatlı tarifleri olsun, ister şerbetli tatlı tarifleri yaz sıcağında yenen tatlılardan dahi keyif alınmadığından orman meyveli ballı soda tarifi ile serinlemeye ve ağzınızı tatlandırmaya ne dersiniz?

Mor detoks içeceği nasıl yapılır?

Tatlı krizleriyle mücadelemizin asıl sebebi genellikle almak istemediğimiz kaloriler olabilir mi? Bizce bu sorunun cevabı kesinlikle evet... Fazla kalori hesabını rafa kaldıracak olsaydık tatlı ile olan savaşımızda son bulmuş olurdu değil mi? Bundan böyle tatlı krizlerinin çözümü meyvelerin gücünden yardım alarak hazırladığımız enfes detoks içecekleri.

Mor detoks içeceği tarifi

Şeftalili yeşil çay nasıl yapılır?

Genellikle toksinlerden arınmak için içtiğimiz yeşil çay, diyet listelerimizin de olmazsa olmazıdır. Son derece sağlıklı ve lezzetli bir içecek tarifi ile aniden bastıran tatlı krizlerine, tatlıdan daha sağlıklı bir alternatif arıyorsanız sizleri şöyle alalım.

Şeftalili yeşil çay tarifi

Hibisküs şerbeti tarifi

Aniden bastıran tatlı krizleri ile baş etmek için buzdolaplarınızda daima bir şerbet bulundurmalısınız. Güçlü bir antioksidan olan hibisküs şerbeti tatlı ataklarında hem lezzetiyle hem görüntüsüyle hem de pratikliğiyle tüm tatlı krizlerinizi rafa kaldıracak.

Hibisküs şerbeti nasıl yapılır?

Biberiyeli reyhan şerbeti tarifi

Biberiyenin eşsiz aromasıyla taçlandırdığımız reyhan şerbeti ile yaz sıcaklarından aniden bastıran tatlı krizleri ile bir su bardağı şerbet ile başa çıkabileceğimizi söylesek? Siz iyisi mi aniden bastıran bir tatlı krizini beklemeden biberiyeli reyhanlı şerbetinizi yapın ve dolaba atın.

Biberiyeli reyhan şerbeti nasıl yapılır?

Hindistan cevizi şekerli smoothie tarifi

Diyette olanlar, rafine şekerle arasına mesafe koyanlar buraya. Tatlı krizleri artık size diyet bozduramayacak, beyaz şeker kullanımına yeniden başlatmayacak. Hindistan cevizi şekerli smoothie ile tatlı krizlerine veda vakti.

Hindistan cevizi şekerli smoothie nasıl yapılır?

Çilek kompostosu tarifi

En sevilen yaz meyvelerinden biridir çilek. Haliyle en sevilen yaz içeceklerinden biri de çilek kompostosu. İçine buz ekleyerek de tüketebileceğiniz çilek kompostosu tatlı krizlerine geleneksel bir içecek tarifi ile mücadele vakti.

Çilek kompostosu nasıl yapılır?

Frambuazlı sıcak çikolata nasıl yapılır?

Sıcak çikolata aslında bir içecek tarifi olsa da biz onu içilebilir bir tatlı tarifi olarak kabul etmiş durumdayız. Frambuaz aromasıyla taçlandırdığımız sıcak çikolata tarifi ile tatlı krizleriyle mücadele hiç bu kadar leziz olmamıştı.

Frambuazlı sıcak çikolata tarifi