4K çözünürlüklü grafikleriyle 'Burnout Paradise Remastered' satışa çıkıyor

Burnout Paradise
Burnout Paradise

İlk kez on yıl önce satışa sunulan Electronic Arts'ın açık dünya yarış oyunu Burnout Paradise, gelecek ay Xbox ve PlayStation için yenilenmiş olarak tekrar satılmaya başlayacak. 4K çözünürlüklü grafikler ve 60 fps desteğiyle gelecek oyunun PC sürümü ileri bir tarihte piyasaya sürülecek.

Electronic Arts, ilk olarak Ocak 2008'de piyasaya sürdüğü Burnout Paradise yapımı yenilendi. Burnout serisinin beşinci üyesi olan oyun, hayranlarının yoğun isteği üzerine yeni nesil konsollar için elden geçirildi. Piyasadaki onuncu yılını tamamlayan yapım, orijinal sürümüyle sektörün ileri gelenlerinin beğenisini kazanmayı başarmıştı.

4K Ultra HD çözünürlüklü grafiklerle güncellenen Burnout Paradise Remastered, aynı zamanda uyumlu Xbox ve PlayStation donanımlarında 60 fps olarak da çalıştırılabilecek. Açık dünya ekosistemi ve özgün oynanış tarzıyla yarış oyunu piyasasında etkisini hâlâ hissettiren Burnout Paradise, yeni sürümüyle oyunseverlere efsane yapımı yüksek kalite grafiklerle yeniden tecrübe etme imkanı sunacak.

PC sürümü de yolda

Halihazırda Microsoft Store üzerinden 39,99 dolar fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış olan Burnout Paradise Remastered, Xbox ve PlayStation için 16 Mart'ta satışa sunulacak. PC sürümü Origin üzerinden satılacak olan oyunun ne zaman Windows platformu için hazır hale geleceği bilinmiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >