Albayrak Grubu, Türkiye'nin ilk dijital kariyer günlerinde: GZT'de staj şansını kaçırmayın

Öğrenci Kariyeri Platformu başlıyor
Öğrenci Kariyeri Platformu başlıyor

Bugünden itibaren Türkiye'nin ilk dijital kariyer günleri öğrencilerle buluşuyor.Başarılı şirketlerin profesyonel yöneticileriyle, iş arayan gençleri dijital platformda buluşturan Öğrenci Kariyeri’nde Albayrak Grubu Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nalbant, Endüstri 4.0’ı ve Albayrak Grubu’nun teknoloji yatırımlarını detaylı olarak anlatacak. Yeni nesil dinamik dijital habercilik ilkesiyle var olan GZT bu organizasyonun medya sponsorluğunu üstlendi. GZT, katılan öğrencilere molalarda ödüllü yarışma imkanı sunuyor. Ayrıca etkinlik esnasında staj başvurularınızı alacağız bu sayede ailemize dahil olma şansı yakalayabilirsiniz.

Albayrak Grubu Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nalbant öğrencilere Albayrak Grubu’nun Endüstri 4.0 yatırımlarını ve dünyada 4. Sanayi Devrimini anlatacak.

14 Mayıs'ta Albayrak Grubu’nun Endüstri 4.0 yatırımlarını ve dünyada 4. Sanayi Devrimi anlatılacak

Albayrak Grubu Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nalbant
Albayrak Grubu Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nalbant

Şirketlerin başarılı isimleriyle, mesleki branşlarına ve ilgi alanlarına göre öğrencilerle profesyonelleri dijital platformda buluşturan Öğrenci Kariyeri, kariyer sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor. 2013 yılında bir grup üniversite öğrencisinin girişimiyle üniversite ve kariyer odaklı hedeflerle kurulan Öğrenci Kariyeri, bu yıl dijital platformda 12 Mayıs’ta başlıyor. Günde 4 oturumda gerçekleşen platformda, Endüstri 4.0, İnsan Kaynakları, Mühendislik, Satış ve Pazarlama zirveleri gerçekleşecek. Zirvede konuşma yapacak olan, Albayrak Grubu Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nalbant da 14 Mayıs’ta Endüstri 4.0 Dijital Oturumunda, öğrencilere Albayrak Grubu’nun Endüstri 4.0 yatırımlarını ve dünyada 4. Sanayi Devrimini anlatacak.

Zirvede gençlerle deneyimlerini de paylaşacak olan Erdal Nalbant, Albayrak Grubu’nun inşaattan, lojistiğe, turizmde ve liman işletmeciliğinden, medya sektörüne kadar çok sayıda alanda faaliyet gösterdiğini belirterek, “Gençlerle, dünyada ve Türkiye'deki Endüstri devrimlerinin tarihçesini ve özellikle içinde bulunduğumuz 4. Endüstri Devrimini anlatmak için bir araya geleceğiz. Albayrak Grubu olarak bu teknolojik devrimde yerimizi nasıl aldığımızı örnekleri ile anlatmaya çalışacağım” dedi. Dünyada endüstri 1.0’dan 4.0’a kadar geçen zamanı dile getiren Nalbant, mekanik üretim ile başlayan dünya sanayi tarihinin, bugün yapay zeka, BlockChain ve robotik teknolojilerle geliştiğini ve Albayrak Grubu olarak, teknolojideki bu gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.

"Siber Güvenlik çalışmalarımızda aylık ortalama 1 milyon zararlı e-posta saldırısına uğruyoruz"

Nalbant, şöyle konuştu: “Teknolojiyi hem açık kaynak ürünlere yatırım yaparak hem de Siber Güvenlikten taviz vermeden sürdürme arzusundayız. 4. Endüstri Devriminin kritik basamaklarından olan ‘nesnelerin interneti’ (Iot) sistemlerini aktif biçimde devreye aldık. Varaka Kağıt, Sukkar gibi imalat gerçekleştirdiğimiz fabrikalarımızda, hem üretimin hem de depolama ve sevkiyat süreçlerinin her anını takip etmek için en son teknolojileri Sanayi ve Teknoloji bakanlığının strateji belgesinde yerini bulan Milli teknoloji hamlesi rehberliğinde geliştirilen ürünleri de dahil ederek kullanıyoruz. Siber Güvenlik çalışmalarımızda aylık ortalama 1 milyon zararlı e-posta saldırısına uğruyoruz. Aylık 2000 adet virüs saldırısını durduruyoruz. Ortalama 900 binin üzerinde de internetten sızma saldırılarını engelliyoruz. Tüm çalışmalarımızda yenilikleri yakından izliyoruz.

Programı izlemek isteyen gençler, canlı olarak Linkedin, YouTube, Öğrenci Kariyeri Web ve Mobil uygulama mecralarından takip edebilirler. Ayrıca grubumuzun dijital kanallarından da bu anlar yayınlanacak.”

Medya sponsoru ‘gzt.com’dan staj imkanı

Yeni nesil dinamik dijital haberciliğin adresi 'gzt.com' da ana medya sponsoru olarak organizasyonda yerini alacak. Ayrıca GZT, öğrencilere, molalarda ödüllü online bilgi yarışmaları düzenleyecek ve etkinlik esnasında staj başvuruları alarak, GZT’de kariyer imkanı da sağlayacak.

Öğrenci Kariyeri Platformu 12-14 Mayıs'ta

Bu yıl 12-14 Mayıs'ta yapılan olan Öğrenci Kariyeri Platformu, İşveren Markası çalışmaları ile kampüs iletişim ağını güçlendirmek amacıyla hedef kitledeki öğrencilere ulaşabilmek için mobil uygulaması ile Apple Store ve Google Play Store’den indirilebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >