Apple iOS 11.0.3 yayınlandı: iPhone 6s kullanıcılarına büyük bir sürpriz var!

iOS 11 güncelleme
iOS 11 güncelleme

Apple, iOS 11 tarafındaki açıkları kapatmaya devam ediyor. Şirket son olarak da iOS 11.0.3 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme özellikle iPhone 6s kullanıcıları için büyük bir sürpriz barındırıyor. İşte iOS 11.0.3'ün detayları...

Apple, geçen ay tüm kullanıcılara sunduğu iOS 11 mobil işletim sistemi için yeni güncelleme daha yayınladı. iOS 11.0.3 olarak isimlendirilen paket, özellikle hataların ortadan kalkması açısından büyük önem taşıyor. Ancak genel hataların yanı sıra bu yeni sürüm, özellikle iPhone 6s kullanıcılarını sevindirecek bir ek detay barındırıyor.

iOS 11'de kullanıcı deneyimini değiştiren birçok unsur var. Bunlardan biri de artık Denetim Merkezi'nin özelleştirilebiliyor olması.
iOS 11'de kullanıcı deneyimini değiştiren birçok unsur var. Bunlardan biri de artık Denetim Merkezi'nin özelleştirilebiliyor olması.

iOS 11.0.3 ile hangi yenilikler geliyor?

  • * iOS 11.0.3 güncellemesi, az önce de belirtildiği üzere daha çok "hataların ortadan kaldırılması" konusunda büyük avantajlar sağlıyor. Bu kapsamda iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larda ses konusunda yaşanan sıkıntılar ortadan kalkıyor. Üstelik yine iPhone 7 serisinde sık karşılaşılan "dokunma geri bildirimleri" sorunları tarih oluyor.
  • * Apple, yeni güncellemeyle iPhone 6s'i olan ve daha önce yetkili servis dışında ekranlarını değiştirten kullanıcılar için de önemli bir sorunu düzeltiyor. Yani orijinal olmayan ekranlarda karşılaşılan "dokunmatik tepkisizlik" problemleri tamamen ortadan kalkıyor.

Özellikle ikinci maddede Apple'ın orijinal olmayan ekranlar için bu hatayı gideriyor olması, kullanıcılara verilen değerin açık bir göstergesi. Zira şirket, kullanıcıların mağdur olmaması için bu alanda bile çözüm üretiyor.

iOS 11.0.3 güncellemesini cihazlara yüklemek hayli kolay. Bunun için öncelikle Ayarlar > Genel > Yazılım Güncellemesi bölümüne erişmek gerekiyor. Daha sonrasında bir güncelleme kontrolü yapıp, gelen paketi "İndir ve Yükle" seçeneğiyle onaylayarak en yeni mobil işletim sistemi rahatlıkla kurulabiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >