Ayna ile video çeken genç YouTuber’a AMD sponsor oluyor!

​Ayna ile video çeken genç YouTuber’a AMD sponsor oluyor
​Ayna ile video çeken genç YouTuber’a AMD sponsor oluyor

Geçtiğimiz günlerde çektiği bir video ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Recep için bilgisayar bileşenleri alanında en yetkin şirketlerin başında gelen AMD kolları sıvadı. AMD, Recep’e sponsor oluyor…

Sosyal medyada büyük bir hızla yükselen ve gündeme oturmayı başaran Recep, yayınladığı videoyla yürekleri ısıtmıştı. 230.000’i aşkın izleme sayısını geçen video, azmiyle övgü toplayan Recep için de inanılmaz bir hayatın başlangıcı olabilir. Yayınladığı videoda görece eski nesil bir monitöre sahip olduğu görülen Recep’in videolarını bilgisayar dışında başka bir kamera vasıtasıyla çektiği için de bilgisayar donanımının güçsüz olduğu tahmin ediliyordu.

Bilgisayar ve ekipman desteği sağlanacak

Recep Baba lakabıyla tanınan Recep Dursun henüz 12 yaşında. Ünlü bir YouTuber olma hayaliyle yaşayan Recep’in bu hayali kısmen gerçek olsa da, çok yakında AMD’nin katkılarıyla tam donanıma sahip bir YouTube olması hepimiz için büyük bir mutluluk kaynağı olabilir. Ryzen serisi ile birçok YouTuber'ın ve oyuncunun gönlünde taht kurmuş olan AMD, Recep'te olan potansiyeli keşfetmiş durumda. Bu sebeple Recep için bilgisayar sponsoru olmayı isteyen AMD Türkiye yetkilisi Tem Agency, genç YouTuber'a ekipman desteği sunacak. Şu anda Recep Dursun ve ailesine ulaşmaya çalıştıklarını belirten TEM Agency, Recep'e bilgisayarve ekipman desteği sağlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >