Cani adam, karısını öldürüp Facebook’ta canlı yayın yaptı!

Facebook canlı yayın.
Facebook canlı yayın.

Suriye’den Almanya’ya göç eden Abu Marwan, çocuklarının gözü önünde karısını 5 yerinden bıçaklayarak bunun diğer kadınlara örnek olması gerektiğini söyledi. Caninin görüntüleri Facebook canlı yayınında anbean gösterildi…

Suriye’den Almanya’ya göç eden Abu Marwan, göç ettikten birkaç sene sonra eşini bıçakla öldürüp üstüne kanlı ellerini de gösteren bir Facebook canlı yayını yaptı. Almanya’ya göç ederek eşi ve çocuklarıyla yeni bir hayat kuran Suriyeli Abu Marwan, eşini öldürerek ailesini çok büyük bir kaosun içerisine sürükledi. Öldürdükten hemen sonra kanlı elleriyle Facebook’ta canlı yayın açan cani adam, karısının kendisinden boşanıp Lübnan’lı bir adamla evlenmek istediği için öldürdüğünü ifade etti.

Facebook bu canlı yayınları önleyemiyor!

Henüz 37 yaşına yeni giren karısını 5 yerinden bıçaklayarak öldüren 41 yaşındaki Marwan, sonrasında 12 yaşındaki oğlunu da alıp evden kaçtı. Kızını annesinin ölü bedeniyle baş başa bırakan adam, oğlunun da arkada gözüktüğü yayında, oldukça sakıncalı ve korkunç görüntüler ortaya çıkardı. Annesinin bedeniyle baş başa kalan kızının polisi aramasıyla olay yerine gelen ekipler hazin sonla karşılaştı.

Facebook’un bu tip canlı yayınları önleyememesi büyük tepki çekmeye devam ediyor…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >