Dev kripto para borsası Binance, 1 milyar dolarlık yatırım yapıyor

Binance
Binance

Binance, Soyal Etki olarak isimlendirdiği fonla 1 milyar dolarlık yatırım fonu oluşturuyor. Binanc Coin'de (BNB) kullanılacak olan yatırım tutarı ve detaylar haberimizde.

Dünyanın en büyük kripto para borsaları yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Henüz birkaç gün önce Signature Bank ile anlaşmaya varan Bittrex, platform üzerinden dolar ile tüm alt coin'leri satın almanın zeminini oluşturmuştu. Bu adım, yatırımcıların öncelikle Bitcoin (BTC) alıp daha sonrasında alt coin'lere geçiş yapmasının önünü alıyor. Son olarak dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance cephesinde de önemli bir gelişme yaşandı.

Binance, 1.5 milyar dolarlık işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarının başında geliyor.
Binance, 1.5 milyar dolarlık işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarının başında geliyor.

Yatırımlar Binance Coin'de kullanılacak

Toplamda 1.5 milyar doları aşan hacmiyle şu anda kripto para borsaları arasında zirveyi temsil eden Binance, tam olarak 1 milyar dolarlık yatırım fonu oluşturuyor. Platformun kendi kripto parası Binance Coin'de (BNB) kullanılacak olan yatırım fonu, Soyal Etki şeklinde isimlendiriyor. Bu yatırım tutarının blockchain ve kripto para uygulamalarında destekleneceği de özellikle belirtiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >