Eski telefonunu getirene Samsung'dan 350 dolar indirim!

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Samsung, eski akıllı telefonunu getirip Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerini satın almak isteyenlere 350 dolarlık indirim sunacak!

Samsung, Mobile World Congress kapsamında Galaxy S9 serisinin yeni üyelerini tanıtmaya hazırlanıyor. Basın etkinliğine birkaç gün kala telefona dair yeni ayrıntılar belli olurken, ürünün satış politikası ve fiyatlandırmasıyla alakalı ayrıntılar da gün yüzüne çıkıyor.

Çift arka kameraya sahip Galaxy S9'un birkaç farklı renkte satışa sunulacağı tahmin ediliyor.
Çift arka kameraya sahip Galaxy S9'un birkaç farklı renkte satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Değişim programı başlatılacak

Bu kapsamda Güney Koreli şirketin Galaxy S9 serisinde "eskisini getir, yenisini götür" kampanyasını başlatacağı konuşuluyor. Yani bu sayede eski akıllı telefonlarını Samsung'a getirenler önemli bir indirimle yeni nesil tepe seviyesi akıllı telefonun sahibi olabilecek.

Uzunca bir süredir değişim kampanyalarıyla gündeme gelen Samsung, kullanıcıların en yeni ürünleri daha uygun fiyatlı satın almasını istiyor. Haliyle müşteriler de durumu değerlendirip yeni cihazlarda önemli bir indirimle alma yoluna gidiyor.

350 dolar indirim

Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinde fiyatlandırmanın geçen sene duyurulan Galaxy S8 ve Galaxy S8+'takinden 100 dolar daha pahalı olacağı konuşuluyor. Bu da esasında Avrupa için yaklaşık olarak 1000 dolar / 1200 dolar civarında bir fiyata denk geliyor. Eski akıllı telefonları getirenlere ise 350 dolara kadar indirim yapılıyor. Yani esasına bakılırsa yeni tepe seviyesi cihazların üçte birini Samsung sizden talep etmiyor.

Şu anda kampanyanın hangi eski akıllı telefonları kapsayacağı ise bilinmiyor. Dolayısıyla hangi cihazların hangi fiyatlandırmayla geri alınacağına dair herhangi bir bilgi yok.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >