Facebook sayfalarında paylaşım yapılamıyor!

Facebook
Facebook

Dünya genelinde en fazla kullanıcı kitlesine sahip olan sosyal ağların başında gelen Facebook, sayfalardaki bir hata sebebiyle paylaşım yapmayı engelliyor. Ayrıntılar haberimizde:

Dünyanın en fazla tercih edilen sosyal ağlarından biri olan Facebook, kendi içinde birçok farklı özellik barındırıyor. Sayfalar sistemi de bunlardan biri.

Özellikle haber siteleri, web sayfaları ve diğer dijital işlerin duyurulması adına büyük önem taşıyan Facebook sayfalarında zaman zaman çeşitli problemler meydana gelebiliyor. Bu kapsamda şu anda Facebook sayfalarında paylaşım bazlı bir sorun yaşanıyor.

Facebook'taki bu hata, sayfalarda paylaşım yapılmasını engelliyor.
Facebook'taki bu hata, sayfalarda paylaşım yapılmasını engelliyor.

Facebook sayfalarında problem: Paylaşım yapılamıyor!

Facebooksayfalarında paylaşım yapmaya çalışanlar sistemin çalışmadığını kolayca anlayabiliyor. Zira sayfaya girip paylaşım yapılmaya çalışıldığında bu kısım boş olarak görülüyor. Üstelik bu durum yalnızca bağlantılara özel de değil; yani sayfalarda fotoğraf, video ve benzer paylaşımlar da gerçekleştirilemiyor.

Herhangi bir açıklama yok

Geçtiğimiz dönemlerde benzer durumlar profiller için de yaşanmıştı. Kısa süre içinde düzelmesi beklenen bu durumla alakalı Facebook cephesinden gelen herhangi bir açıklama ise yok.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >