iPhone 12'nin kutu içeriğinde adaptör de yer almayabilir

iPhone
iPhone

Uzunca bir süredir yeni iPhone'ların kutusundan kulaklık çıkmayacağı söyleniyor. Son bilgilere göre adaptör de kutu içeriğinden çıkarılabilir.

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan dijital olarak tanıtılacak olan telefonun diğer detayları da merakla bekleniyor.

Yeni nesil iPhone'ların tanıtılmasına bir haftadan daha kısa süre var. Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone 12 etkinliğinin dijital olarak 13 Ekim'de gerçekleşeceğini duyurdu. Bununla birlikte yayınlanan konsept videoların sayısı artarken aynı zamanda kutu içeriğine yönelik bilgilerin kapsamı da genişliyor.

Yayınlanan son konsept video, ön ve arka yüzeyin cam; çerçevelerin de paslanmaz çelikten olacağını gösteriyor.

Artık iPhone 12 kutusundan şarj adaptörü çıkmayacağı bilgileri önemli oranda artıyor. Şu ana kadar ürünün kutu içeriğinden kulaklık çıkmayacağı yönündeydi. Fakat adaptör için de benzer durum geçerli. Apple'ın amacı kullanıcıların adaptörü ve kulaklığı ayrıca satın almasını sağlamak.

Yeni iPhone'un konsept videosuna göre arkada üçlü kamera dizilimi devam ediyor. Ancak ailedeki taban modeli yine iPhone 11'deki gibi çift kameralı.
Yeni iPhone'un konsept videosuna göre arkada üçlü kamera dizilimi devam ediyor. Ancak ailedeki taban modeli yine iPhone 11'deki gibi çift kameralı.

Burada aslında Apple'ın hem adaptörü hem de kulaklığı kutu içeriğinden çıkarmasıyla birlikte önemli bir tasarruf sağlayacağı biliniyor. iPhone üretim ve satış adetleri düşünüldüğünde bu rakamların Apple'akatkısı daha net bir biçimde anlaşılıyor.

Adaptörün ayrıca satılması durumunda standart şarj aleti yerine adaptörün ve kablonun hızlı şarj destekleyeceği tahmin ediliyor.

Şu ana kadar konuyla alakalı ortaya çıkan tüm bilgiler söylentinin bir adım ötesine gidemiyor. Fakat artık birkaç gün sonra tüm detaylar netleşmiş olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >