Liverpool Blockchain sistemine adapte oluyor: Sponsorluk anlaşması imzalandı!

​Liverpool Blockchain sistemine adapte oluyor: Sponsorluk anlaşması imzalandı!
​Liverpool Blockchain sistemine adapte oluyor: Sponsorluk anlaşması imzalandı!

Dünyanın en büyük kulüpleri arasında gösterilen İngiliz ekibi Liverpool, TigerWit Limited isimli bir blockchain şirketiyle sponsorluk anlaşması imzaladı. Ayrıntılar haberimizde:

İngiltere merkezli olarak faaliyet gösteren FinTech şirketi TigerWit Limited ve dünya devi futbol kulübü Liverpool FC, yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladıklarını açıkladı. Yapılan sözleşmeye göre bundan böyle Liverpool FC’nin resmi forex ticaret sponsorluğunu blockchain temelli çalışmalar yürüten TigerWit Limited üstlenecek. Yeni anlaşmayla birlikte blockchain şirketi TigerWit; Standard Chartered, Western Union, Carlsberg, Malaysian Airlines gibi birçok dev şirketten oluşan Liverpool FC sponsorları listesine girmiş oldu.

TigerWit, yeni anlaşmalar da yapacak

Liverpool ile aralarında imzalanan anlaşma sayesinde TigerWit, küresel boyutta ismini duyurmak, yeni müşteriler kazanmak ve bilinirliğini artırmayı hedefliyor. TigerWit CEO’su Tim Hughes, ortaklığa dair ‘Bugün TigerWit için gurur verici bir gün. Yenilikçi blockchain tabanlı ticaret uygulamanızı başlattık ve Liverpool FC ile ortaklık yapmaya başladık’ açıklamasında bulundu. Hughes ayrıca, farklı ve büyük futbol takımlarıyla da anlaşmalar imzalanabileceğini ifade etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >