Nokia 2'nin Türkiye fiyatı ve satış tarihi netleşti

Nokia 2
Nokia 2

Geçen yıl Kasım ayında tanıtılan giriş seviyesi Nokia 2'nin Türkiye'deki fiyatı ve satış tarihi netleşti. İşte Android 7.1.1 ile gelen yeni modelin detayları...

Nokia, üst seviye Android telefonlara ek olarak giriş ve orta seviyede de önemli yatırımlar yapıyor. Hatta şirket bu kapsamda geçen yılın son aylarında Nokia 2 isimli yeni modelini duyurmuş, tüm detayları paylaşmıştı. Son olarak cihazın Türkiye satış tarihi ve fiyatı da belli oldu.

143.5 x 71.3 x 9.3 mm boyutlarındaki Nokia 2'nin ağırlığı ise 161 gram.
143.5 x 71.3 x 9.3 mm boyutlarındaki Nokia 2'nin ağırlığı ise 161 gram.

Nokia 2 teknik özellikleri!

Yeni akıllı telefon, 5 inç'lik ekranda 1280 x 720 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturabiliyor. Qualcomm Snapdragon 212 yonga seti ve 1.2 GHz'lik işlemci, 1 GB RAM, 8 GB depolama alanı, 8 MP'lik arka, 5 MP'lik ön kamera ve 4100 mAh kapasitedeki batarya ise diğer teknik detaylar arasında.

Bunlar arasında belki de en önemlisi ise bataryakapasitesinin yüksek olması. Günümüzde kullanıcıların akıllı telefonlardan en çok şikayetçi olduğu noktalardan biri batarya. Dolayısıyla yüksek batarya kapasitesiyle daha uzun kullanımömrü sunan telefon birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Geçen sene Kasım'da bazı ülkelerde satışa çıkarılan Nokia 2, sonunda Türkiye'de de bu ay itibariyle 849 TL'den raflara çıkıyor. Renk seçenekleri ise siyah, beyaz ve bakır - siyah olarak değişiyor. HMD Global desteği sayesinde tasarlanan Nokia 2'nin özellikle uygun fiyatı sebebiyle ülkemizde ilgi görmesi bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >