Paypal kurucu ortağından çarpıcı açıklama: Bitcoin devasa bir balon

PayPal
PayPal

Paypal'ın kurucu ortağı Bill Harrison, yaptığı açıklamada Bitcoin'in tam bir aldatmaca olduğunu ve güvenilip yatırım yapılmayacağını ifade etti.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte hemen hemen her kripto para biriminde önemli bir değer artışı yaşanıyor. Son haftalarda özellikle Rockefeller ailesinin yaptığı yeni yatırımların kripto para pazarına önemli katkı sağladığı düşünülüyor. Son birkaç haftada CoinMarketCap verilerine göre en değerli coin'ler Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Bitcoin Cash.

Paypal'ın kurucu ortağı, yaptığı açıklamada Bitcoin'in dünya geneline yayılmış devasa bir balon olduğunu söyledi.
Paypal'ın kurucu ortağı, yaptığı açıklamada Bitcoin'in dünya geneline yayılmış devasa bir balon olduğunu söyledi.

Değer artışlarının önemli bir sebebi de satın almalar. Kripto paralarına artan güven yatırımları önemli oranda artırıyor. Hatta son rakamlara bakılırsa satın alma işlemleri %90 seviyesine çıktı. Aslında bu rakam son dört ayın en yüksek satın alma değeri olarak karşımıza çıkıyor.

Bill Harrison: Bitcoin sağlam bir yatırım kaynağı değil!

Tam her şey yoluna giriyor derken teknoloji dünyası için önem arz eden isimler kripto para birimlerinin 'balon' olduğuna yönelik açıklamalar yapıyor. Son olarak Paypal'ın kurucu ortağı Bill Harrison, Bitcoin'in sağlam bir yatırım kaynağı olmadığını ve aslında aldatmaca olduğunu ifade etti. Harrison, kripto para birimlerinin dünyada daha önce görülmemiş büyüklükte bir balon olduğunu üzerinde duruyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >