Ripple'da büyük değer artışı: Son bir haftada %30 değer kazandı!

Ripple
Ripple

En değerli kripto para birimlerinden biri olan Ripple, son bir haftada %30 değer kazanarak önemli bir eşiği daha geride bıraktı. Bahar ayının gelmesiyle diğer coin'lerde de önemli bir artış söz konusu. İşte detaylar:

Bahar aylarının gelmesiyle uzunca bir süredir yerinde sayan kripto para birimlerinde değer artışı yaşanıyor. Bitcoin'de yaşanan kıpırdamalar alt coin'lerde de kendini gösteriyor; Ripple da bunlardan biri. Yatırımcıları mutlu eden bu gelişmenin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Ripple'daki bu değer artışının önümüzdeki dönemlerde de devam etmesi bekleniyor.
Ripple'daki bu değer artışının önümüzdeki dönemlerde de devam etmesi bekleniyor.

Ripple'da bir haftada %30'luk değer artışı!

Geçen hafta sonu 0.5 dolar seviyesine kadar inen Ripple, an itibariyle 0.86 dolar civarına çıkmış durumda. Son 24 saate bakıldığında %15 - %16'lık bir değer artışı görülebiliyor. Bu alt coin, %30'luk değer artışıyla son bir haftanın en yüksek seviyesinde.

Şu anda üçüncü coin olarak karşımıza çıkan Ripple, zaman zaman Ethereum'u tahtından ederek Bitcoin ardından ikinci sıraya yerleşiyor.

Yani genel olarak neredeyse hemen her coin'de bir toplanma süreci başlamış durumda. Yatırımcıların en büyük beklentisi ise her şeyin bu şekilde devam etmesi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >