Samsung Galaxy Note 8'in kamera detayları belli oldu

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Uzunca bir süredir konuşulan Galaxy Note 8'in çift kamera özellikleriyle ilgili yeni detaylar açığa çıktı.

Şubat sonunda New York'ta tanıtılan Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın ardından milyonlarca kişi Galaxy Note 8'i beklemeye başladı. S serisinin kayıp özelliklerine odaklanan Galaxy Note 8, şimdiden özellikle çift kamera konusunda büyük beklenti oluşturmuş durumda. Ortaya çıkan yeni detaylara göre Galaxy Note 8, 12 MP'lik çift arka kamerayla birlikte 3X optik yakınlaştırma desteği sunacak.

Her ne kadar Samsung'un Galaxy Note 8'den önce çıkacak yeni bir akıllı telefonla birlikte çiftkameraya geçiş yapacağıkonuşulsa da Galaxy Note 8 ile birlikte bu sisteme geçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

6.4 inç boyutunda ekranla beklenen Note serisi yeni akıllı telefonun, Quad HD çözünürlük sunması bekleniyor. Üstelik ekran / gövde kısmında da yüksek başarı sağlayacağı üzerinde duruluyor. Elbette yeni telefonun Galaxy S8'de olduğu gibi Qualcomm ve Exynos olmak üzere iki farklı yonga seti üzerine temel atılması ifade ediliyor. 128 GB depolama alanı, 6 GB RAM, 16 MP arka kamera, 13 MP ön kamera ve 4000 mAh kapasite de diğer ayrıntılar arasında. Galaxy Note 8'in Almanya'da düzenlenecek olan IFA Fuarı kapsamında tanıtılması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >