Samsung zirveye oynuyor: Galaxy Note 8 büyük ekranlı en iyi akıllı telefon olacak!

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Samsung'un birkaç ay içinde tanıtması beklenen Galaxy Note 8 modeliyle alakalı yeni konsept görüntüler ortaya çıktı. Çerçevesiz ekran, Galaxy S8 serisinde olduğu gibi bu yeni modelde de devam ederken; telefonun yüksek performansıyla sınıfının en iyisi olacağı tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın tanıtılmasının akabinde birçok teknoloji meraklısı Galaxy Note 8'i beklemeye başladı. Birkaç ay içinde tanıtılması beklenen yeni nesil Galaxy Note'un, Galaxy S8'deki gibi neredeyse çerçevesiz bir ekranla geleceği aşikar. Şu ana kadar telefonun tasarımıyla alakalı birçok farklı detay ve konsept tasarım ortaya çıktı.

Ancak bunlardan en gerçekçi olanı Muhsin M. Belaal Auckburaull isimli tasarımcı tarafından çizildi. 6.4 inç'lik hayli büyük bir ekranla gelmesi beklenen Galaxy Note 8'in, Quad HD çözünürlük desteği sunacağı ifade ediliyor. Buna ek olarak, Galaxy S8 serisinde olduğu gibi Galaxy Note serisinde de Qualcomm ve Exynos olmak üzere iki farklı yonga setinin sunulması bekleniyor. 128 GB depolama alanı, 6 GB RAM, 16 MP'lik çift arka ve 13 MP'lik ön kamera ise diğer detaylar arasında. Buna ek olarak telefona 4000 mAh kapasitedeki hızlı şarj destekli telefonun güç vereceği tahmin ediliyor.

Her ne kadar Samsung tarafından gelen bir açıklama olmasa da Galaxy Note 8'in Almanya'da düzenlenecek olan IFA Fuarı'nda tanıtılması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >