Viber'a gizli mesaj özelliği geliyor

viber
viber

Uzun süredir Messenger'a gelmesi beklenen gizli mesaj özelliği, yakın zamanda Viber için aktif hale geliyor.

Birkaç ay önce güncellenen Viber, video mesaj özelliği kazanarak çok daha işlevsel bir hale gelmişti. Dünya genelinde 800 milyonu aşkın kişinin kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması, son olarak gizli mesaj sistemini de hayata geçirdi. Yani Facebook Messenger'ın üzerinde çalıştığı bu özellik, Viber ile gerçek oluyor.

Viber'ın çalışma mantığı aslında Snapchat ile hemen hemen aynı. Zira gizli mesaj gönderen kullanıcılar, karşı tarafın mesajını görmesini ve cevap vermesini bekliyor. Ancak bu süreçten sonra, görüntüleme gerçekleştikten sonra mesaj siliniyor ve ortadan kayboluyor.
Viber kullananlara müjde: Yeni güncellemeyle video mesaj özelliği geldi
En güvenli mesajlaşma uygulaması hangisi?
Gizli mesaj sistemi yalnızca fotoğraf ve videolar için geçerli. Yani metin mesajlarında bu sistem kullanılamıyor. Şimdilik yalnızca Viber'ın iOS uygulaması için geçerli olan bu özelliğin daha sonrasında Android için de aktif olacağı belirtiliyor.

Özellikle WhatsApp'ın güvenlik konusundaki çeşitli problemleri gündeme geldikten sonra, Viber'ın gizli mesaj özelliğinin aktif ediliyor olması kullanıcılar için sevindirici.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >