Aykut Kocaman ilk kez konuştu: Sabote edildim

Aykut Kocaman Aziz Yıldırım
Aykut Kocaman Aziz Yıldırım

Aykut Kocaman, olaylı Osmanlıspor maçının ardından içine döktü. Aykut Kocaman istifa kararı almasının sebebini itiraf etti.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Osmanlıspor maçının ardından istifa kararı alan Aykut Kocaman, olaylı gecenin ardından sessizliğini ilk kez bozdu.

Takımla birlikte İstanbul’a dönmeyerek özel işleri için Ankara’ya geçen Aykut Kocaman, kimsenin ulaşmaması için telefonunu kapatsa da içini yakınlarına döktü. Deneyimli teknik adamın, yakın çevresine ‘sabote edildiğine inandığını’ söylediği belirtildi.

Güvendiği isimler tarafından yarı yolda bırakıldığını belirten Aykut Kocaman’ın, “Kimse elini taşın altına sokmadı. Güvendiğim isimler beni yarı yolda bıraktı” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

AYKUT KOCAMAN’A TAVIR ALINDI

Yeni Şafak Gazetesi’nde yer alan habere göre; kadro dışı kalan oyuncular, Aykut Kocaman’a karşı tavır aldı. Kadroya giremeyen ve yedek kalan oyuncuların takım içerisinde huzursuzluk oluşturduğunun belirtildiği haberde, Valbuea krizinin de Aykut Kocaman’ı iyice yıprattığı öne sürüldü.

Fransız yıldızı taktik disipline uymadığı için oyundan çıkartan Aykut Kocaman, tecrübeli orta saha oyuncusuyla bu konuda ters düşmüştü. Aykut Kocaman, Valbuena'yı taktik disipline uyması konusunda uyardı, ancak Fransız orta saha oyuncusu saha içerisinde yine bildiğini okudu.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

AZİZ YILDIRIM İKNA TURUNA ÇIKACAK

Fenerbahçe yönetimi, Aykut Kocaman'ı takımın başında kalması için ikna etmeye hazırlanıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Osmanlıspor maçı sonrası Aykut Kocaman işe telefonda bir görüşme gerçekleştirdiği, deneyimli teknik adama görevine devam etmesinden yana olduğunu ve devre arasında gerekli takviyelerin yapılacağını söylediği öğrenildi.

Sarı-lacivertli yönetimle, deneyimli teknik adamın hafta içinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapması ve Kocaman'ı ikna etmeye çalışması bekleniyor.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas