Tolgay Arslan 5 yıl daha Beşiktaş'ta!

Tolgay Arslan Beşiktaş ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Tolgay Arslan Beşiktaş ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Porto maçından hemen sonra 5 yıllık imza geldi. Yıldız oyuncu, siyah beyazlı ekiple 5 yıllık anlaşmaya vardığını bizzat açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Tolgay Arslan, siyah beyazlı ekiple sözleşmesini uzattığını açıkladı.

Porto galibiyetinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tolgay Arslan, “Sözleşmeyi Beşiktaş’ta 5 yıl uzattım. Burada ne kadar mutlu olduğumu herkes biliyor. İnşallah böyle devam eder.” İfadelerini kullandı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Son dönemde sergilediği performansla Oğuzhan Özyakup’tan formayı kapan başarılı oyuncu, 2022 yılına kadar Beşiktaş formasını terletecek.

Tolgay Arslan’ın mevcut sözleşmesi 8 Haziran 2017 tarihinde sona erecekti.

Tolgay Arslan'ın maç sonu açıklamalarının tamamı şu şekilde:

  • "Bugün tarih yazdık. Özellikle ikinci yarı çok iyi maç çıkardık. 5 maçtan hesaplarsak hak ediyorduk. Camia hak ediyordu. Taraftar hak ediyordu. Herkes bugün rahat uyusun ve bizimle gurur duysun. Türkiye’yi temsil ediyoruz. Türkiye için güzel bir gece olsun. Ben hep diyordum defansif mücadeleleri çok severim. Hakem de sağ olsun oynattı. İzin verdi ve güzel bir maç oldu. Çoğu örnek alsın oyun hiç durmadı güzel bir maç oldu. Herkesi tebrik ederim. Daha demin de söylemiştim büyük takımlar gelecek. Real Madrid güzel olur. Onlar da bizim taraftarımız ve stadımızı görsün çok çok büyük bir maç oluyor. Çok güzel maç olur bu camia artık öyle bir rakibi hak ediyor. Sözleşmeyi Beşiktaş’ta 5 yıl uzattım. Burada ne kadar mutlu olduğumu herkes biliyor. İnşallah böyle devam eder."