Ergün Penbe'nin yeni takımı!

Ergün Penbe İnegölspor
Ergün Penbe İnegölspor

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, son olarak İnegölspor'u çalıştıran Ergün Penbe ile prensip anlaşmasına vardı. Gaziantepspor, maddi detayların da halledilmesinin ardından Ergün Penbe ile resmi sözleşme imzalayacak.

Bünyamin Süral ile yollarını ayıran Gaziantepspor, teknik direktörlük görevi için Ergün Penbe ile prensip anlaşmasına vardı.

Beraberindeki bir grup kulüp yöneticisiyle Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz, Ergün Penbe ile görüştüklerini ve olumlu cevap aldıklarını ifade etti.

Ergün Penbe yeni macerası için gün sayıyor.
Ergün Penbe yeni macerası için gün sayıyor.

Ergün Penbe konusunda geriye yalnızca maddi konuların kaldığını belirten Durmaz, başka isimlerle görüşme halinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durma'ın açıklamaları şu şekilde;

  • "Bünyamin hocayla yollarımızı ayırdık. Yeni hocayla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Ergün Penbe ile görüştük, bize olumlu geri dönüş yaptı. Geriye yalnızca maddi konular kaldı. Başka isimlerle de görüşüyoruz."

Ergün Penbe, İnegölspor'un başında 15 maça çıktı.
Ergün Penbe, İnegölspor'un başında 15 maça çıktı.

2008 yılından bu yana teknik direktörlük yapan Ergün Penbe sırasıyla; Hacettepe, Mersin İdmanyurdu, Kartalspor, Kayseri Erciyesspor, Giresunspor ve İnegölspor’u çalıştırdı.

Son olarak İnegölspor’da görev alan Ergün Penbe, 15 maçta 1.20’lik puan ortalaması yakaladı. 12 maçta 0.67 puan ortalamasıyla en başarısız dönemini Hacettepe’de geçiren Ergün Penbe, en başarılı dönemini ise 10 maçta 1.80 puan ortalamasıyla Kayseri Erciyesspor’da yaşadı.