Fatih Terim'den Galatasaray'a yeşil ışık: Doğrusu neyse o olsun!

​Fatih Terim'den Galatasaray'a yeşil ışık: Doğrusu neyse o olsun!
​Fatih Terim'den Galatasaray'a yeşil ışık: Doğrusu neyse o olsun!

Tudor'dan memnun olmayan bir taraftar grubu, dün gece Terim'in evinin önünde toplanarak 'geri dön' çağrısı yaptı. Taraftarların desteğine dayanamayıp dışarı çıkan Terim'in bu çağrıya cevabı ise, "Doğrusu neyse o olsun" oldu. Bu sözler sosyal medyada "Terim Galatasaray'a yeşil ışık yaktı" olarak yorumlandı.

Galatasaray'da Beşiktaş'tan alınan 3-0'lık yenilginin sarsıntıları camia içinde hala devam ediyor. Özellikle taraftar cephesinde sular bir türlü durulmuyor. Son olarak dün gece Tudor'un gitmesini isteyen bir taraftar grubu, Fatih Terim'in evine çıkartma yaptı.

Dün gece yarısında Terim'in evinin önünde toplanan bir grup taraftar meşaleler eşliğinde tezahüratlar yaptı. Uzun bir süre tezahüratlarını sürdüren taraftarlar sonunda Terim'i dışarı çıkarmayı başardı.

Taraftarların sesine ve desteğine dayanamayan Terim taraftarların yanına geldi. Bu sırada birkaç taraftarın "Hocam sizi çok özledik. Yarım kalan bir işimiz var" demesi üzerine Terim, "Çocuklar ayağınıza sağlık. Hepinizi seviyorum. Allah'a emanet olun. Takımınıza sahip çıkın. Doğrusu neyse o olsun. Öpüyorum hepinizi" dedi.

Tecrübeli teknik adamın "doğrusu neyse o olsun" sözü ise, sosyal medyada "Terim Galatasaray'a yeşil ışık yaktı" olarak yorumlandı.