Fatih Terim'in soyunma odasındaki motivasyon konuşması ortaya çıktı!

Galatasaray.
Galatasaray.

Süper Lig 25. haftasında Galatasaray ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 mağlup tamamlayan sarı kırmızılılar, ikinci yarı zor olsa da 2-1 karşılaşmayı kazanmayı bildi. Fenerbahçe derbisi öncesinde alınan bu galibiyetin perde arkası gün yüzüne çıktı. Devre arasında Fatih Terim'in soyunma odasında önemli bir motivasyon konuşması yaptığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da yüzü gülen taraf 2-1'lik skorla sarı kırmızlılar olurken, alınan bu galibiyetin perde arkasında Fatih Terim'in baş rolde olduğu bir detay ortaya çıktı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Karşılaşmaya 2. dakikada şok bir gol yiyerek başlayan Galatasaray, ilk yarıyı 1-0'lık skorla tamamlarken, takımdaki karamsar hava dikkatlerden kaçmadı. Mağlup bir şekilde ilk yarıyı tamamlayan sarı kırmızılılar, devre arasında soyunma odasına gittiklerinde değişik bir ortam ile karşılaştı.

Takımının ilk yarıda ortaya koyduğu futboldan memnun olmayan Fatih Terim'in, soyunma odasında özel bir konuşma yaptığı ve takımını 2. yarıya bu şekilde çıkardığı belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın, İlk yarıyı 1-0 mağlup tamamlayan ekibine şu sözlerle seslendiği iletildi:

  • "Şampiyon olmak istiyorsanız buradan geri dönmeniz lazım. Sadece şampiyon takımlar buradan geri döner"

Öte yandan sarı kırmızılı oyuncuların bu konuşmadan çok etkilendiği ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaklarına dair söz verdikleri de öğrenildi.

⚠️ Galatasaray’dan derbi öncesi kritik geri dönüş!

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()