Fenerbahçe fatura Koeman'a kesildi

Erwin Koeman öğrencilerine kontrollü oynamaları yönünde tavsiye veriyor.
Erwin Koeman öğrencilerine kontrollü oynamaları yönünde tavsiye veriyor.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu maçın faturası teknik direktör Erwin Koeman'a kesildi. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Erwin Koeman'ın futbolu bilmediğini ifade etti.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor’un baştan sona üstün bir oyun sergilediği maçın ardından canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sarı lacivertli ekibin oynadığı kötü futbolu ve Ali Koç yönetimini ağır bir dille eleştiren Rıdvan Dilmen, başkana Erwin Koeman’ı görevden alması konusunda çağrıda bulundu. Hiçbir lisanslı teknik direktörün bir futbol takımına bu kadar kötülük yapamayacağını savunan Dilmen, Hollandalı teknik adamın futbolla uzaktan yakından alakası olmadığını öne sürdü.

Erwin Koeman oyuncularına direktifler vermek için sahanın içine kadar giriyor.
Erwin Koeman oyuncularına direktifler vermek için sahanın içine kadar giriyor.
  • “Hiçbir lisanslı teknik direktör, bir futbol takımına bundan büyük kötülük yapamaz. Futbolla falan alakası yok bu arkadaşın. Cocu’nun ardından göndereceksin teşekkür edip. Ali Koç, görevden birini aldın, bir tanesini daha al. Yazık olur Fenerbahçe’ye. Facia bir görüntü var. Ali Koç şu ana kadar yapılanlara bakıldığında, son derece kötü bir yönetim göstermiştir. Ali Koç taraftarlıktan gelmedir, Fenerbahçe bundan önce çok farklı yenilgiler görmüştür, ben oynarken de gördük ama böyle bir oyun görmedim. Ali Koç size sesleniyorum. Bu antrenörle giderseniz, Akhisar’ı yenemez Fenerbahçe. Bu teknik direktör futbol oyununu bilmiyor”
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🌪️ Fırtına, Fenerbahçe'yi eli boş gönderiyor...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()