Fenerbahçe’de Volkan Demirel bilmecesi

​Fenerbahçe’de Volkan Demirel bilmecesi
​Fenerbahçe’de Volkan Demirel bilmecesi

Fenerbahçe’de ilk 11’i unutmaya başlayan Volkan Demirel’in sarı-lacivertli kulüpteki geleceği merak konusu…

Fenerbahçe’de bu sezonun en çok eleştirilen isimlerinin başında hiç kuşkusuz Volkan Demirel geliyor…

15 yıldır sarı-lacivertli formayı terleten Volkan’ın yerine son haftalarda kaleyi Carlos Kameni devraldı. Kameni’nin ilk 11’de yer almasının Volkan’ı bir hayli üzdüğü ileri sürülüyor. Yıllar sonra yedek kulübesinin yolunu tutan Volkan’ın karşılaşmalar sırasındaki keyifsiz hali de dikkatlerden kaçmıyor.

Volkan’ın üzgün halini görenler deneyimli eldivenin Fenerbahçe ile yollarını ayıracağını düşünüyor. Ancak kaptanı yakından tanıyanlar bu iddiaları kesinlikle kabul etmiyor.

Fenerbahçe idmanlarını yakından takip edenler Volkan’ın son günlerde bir hayli hırslı olduğunu, formasını geri alabilmek için özel çalışmalar yaptığını belirtiyor.

Volkan’ın yakın çevresine, “Benim için önemli olan kalede kimin olduğu değil; Fenerbahçe’nin başarısı olmasıdır. Ben çocukluğumdan beri aşık olduğum renklerin altında kariyerimi sürdürüyorum. Profesyonel bir sporcu olmam bu gerçeği değiştirmez. Fenerbahçe galip gelmişse benden mutlusu olamaz. Tabi ki bu başarılarda ben de yer almak istiyorum. Ancak kimseye kırgın değilim. Sadece iyi çalışıp forma savaşını kazanmak istiyorum” dediği öğrenildi.

Aykut Kocaman’ın Volkan’ın son günlerde idmanlardaki performansından memnun olduğu ve deneyimli eldiveni motive ettiği de gelen haberler arasında.