Fenerbahçeli yıldızlar Konya'da 6 milyon TL kaybetti!

​Fenerbahçeli yıldızlar Konya'da 6 milyon TL kaybetti!
​Fenerbahçeli yıldızlar Konya'da 6 milyon TL kaybetti!

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Aziz Yıldırım'ın Osmanlıspor maçından sonra 6'da 6 yapılması halinde dağıtmaya söz verdiği 6 milyon TL'lik prim de böylece sarı lacivertli futbolcuların avuçların arasından kaymış oldu.

Spor Toto Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, yalnızca 2 puan değil aynı zamanda büyük bir primi de kaybetti.

Ligin 11. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Osmanlıspor maçının ardından teknik direktör Aykut Kocaman istifa imasında bulunmuş ve sarı lacivertli ekipte ufak çaplı bir kriz yaşanmıştı. Takımı bu buhrandan kurtarmak isteyen Başkan Aziz Yıldırım önce Aykut Kocaman’ı görevinde kalmaya ikna etmiş, ardından da takımın motivasyonunu yükseltmek için 6 maça özel 6 milyon TL’lik dev bir prim belirlemişti.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Sırasıyla Sivasspor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor’u mağlup ederek 5 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan sarı lacivertli takım, ilk yarının son haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 6 maçlık seriyi tamamlayamadı.

6 milyonluk primi, 6 maçta 6 galibiyet şartıyla vadeden Aziz Yıldırım’ın bu puan kaybının ardından nasıl bir karar vereceği şimdiden merak konusu haline geldi. 6 milyon TL’lik primin rafa kalkması beklenirken, 5 maçlık seri için yeni bir prim belirlenmesi bekleniyor.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Öte yandan NTV Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım’ın söz verdiği 6 milyonluk primi her şartta dağıtacağına inandığını öne sürdü.