Fenerbahçe'nin yeni kahramanı: Mathieu Valbuena

​Fenerbahçe'nin yeni kahramanı: Mathieu Valbuena
​Fenerbahçe'nin yeni kahramanı: Mathieu Valbuena

Attığı goller ve sergilediği performansla dikkat çeken Mathieu Valbuena kısa sürede Fenerbahçeli taraftarların gönlünde taht kurdu.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 9 maçta 3 kez fileleri havalandıran Mathieu Valbuena ortaya koyduğu performansla ne kadar yerinde bir transfer olduğunu gözler önünü seriyor.

Tek isim O oldu

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın transfer listesinin ilk sırasında yer alan Mathieu Valbuena, sarı-lacivertli yöneticilerin yoğun uğraşları sonucunda takıma kazandırıldı. Valbuena, Kocaman'ın hazırladığı ilk tercihlerin yer aldığı transfer listesinde bulunuyordu. Kocaman'ın hazırladığı bu listeden yalnızca Valbuena alındı. Yapılan transferlerin diğerleri ise yedek listede yer alan isimlerden oluştu.

Hırslı yapısı takdir topluyorFenerbahçe forması altında şimdiye kadar 9 maça çıkan Fransız futbolcu sahada 810 dakika kaldı. Söz konusu 9 maçta 3 ol atıp 4 asiit yapan Valbuena şimdiden taraftarın gönlünde taht kurdu. Valbuena attığı gollerden ziyade hırslı yapısıyla Fenerbahçelilerin takdirini topluyor.

“Kendimi genç hissediyorum”

Alanyaspor maçının ardından Valbuena, kaybetmekten nefret eden bir yapısı olduğunu dile getirdi. Fransız futbolcu, “Şu anda 33 yaşındayım ama çok genç hissediyorum. Kafa ve vücut olarak da genç hissediyorum. Kazanırsak maçları daha da keyif alıyorum. Kaybetmekten nefret ediyorum, tıpkı diğer arkadaşlarım gibi. İşler iyi gittiğinde ben de bireysel olarak daha iyiye gideceğim. Şu anda hızlı bir şekilde adapte olabildim. Takımıma uyum sağlayabildiğim için mutluyum. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. İsteğimiz böyle galibiyetlerle yola devam etmek istiyoruz. Büyük hedeflerimiz var ve bunlara ulaşmak istiyoruz” dedi.