Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a salvolar: Bir daha da muhattap olmam!

Fikret Orman sert sözler: Muhattap olmuyorum!
Fikret Orman sert sözler: Muhattap olmuyorum!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe derbisinin öncesinde TRT Spor kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım ile 3 yıldır konuşmadığını söyleyen Orman, Aziz Yıldırım ile 3 yıldır konuşmuyorum. Benimle ilgili bel altı konuştuğu günden beri muhatap olmuyorum. Bundan sonra da olmayacağım" dedi.

Fenerbahçe derbisi öncesi bir spor programına konuk olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin derbiyi kaybetmesi durumunda bile şampiyonluk adayı olacağını söyleyen Orman, ''Fenerbahçe çok büyük camia. Yeni bir takım kurdular, sezon başı sancıları olacaktır. Yense de yenilse de ligden kopmaz. Biz de öyle yenersek şampiyon olmayacağız. Henüz ligin başındayız. Her şey olabilir'' açıklamasını yaparak temkinli konuşması dikkatten kaçmadı.

'Ortamı germeye gerek yok'

Fenerbahçe maçına işi gereğigidemeyeceğini söyleyen Fikret Orman, ''Fenerbahçe'nin kendilerini yakışır şekilde bizi ve taraftarlarımızı ağırlayacağını düşünüyorum. Onlar bizi biz de onları yenmek istiyoruz.Demeçler üzerinden ortamı germeye gerek yok. Her türlü sonuç çıkabilir maçtan. Hakemin az hata yaptığı bir maç olmasını diliyorum" mesajıyla maç öncesi tansiyonu yükseltmenin bir anlamı olmadığını ifade etti ve sakin bir maç olması temennisinde bulundu.

'Maça gitmeyeceğim ama bizi iyi ağırlayacaklar'

Daha önce birçok kulübün stadına misafir olduğuna vurgu yapan Orman, "Ben maça gitmeyeceğim ancak Fenerbahçe'nin arkadaşlarımızı iyi ağırlayacağını düşünüyorum.Kadıköy'de çok fazla maç izledim ve hiçbir terbiyesizliğe rastlamadım. Galatasaray ve Trabzonspor stadında da öyle. Taraftarlar gelip sohbet ettiler, fotoğraf çektirdiler. Güzel bir ortamdı'' sözleriyle centilmenlik ve fair play sınırları içinde bir derbi olacağından emin konuşu.

'Aziz beyle muhattap olmuyorum, bundan sonra da olmam'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile 3 yıldır konuşmadığını kaydeden Orman, ''Aziz Yıldırım ile 3 yıldır konuşmuyorum. Benimle ilgili bel altı konuştuğu günden beri muhatap olmuyorum. Bundan sonra da olmayacağım. İyi bir iletişimimiz vardı ancak işin içine rekabet girdikten sonra durum değişti" açıklamasıyla bu küskünlüğün sorumlusunun Aziz Yıldırım olduğuna vurgu yaptı.

Fenerbahçe Kulübüyle hiçbir sorunu olmadığının altını çizen Orman, "Aziz beyin yaptığı bazı şeyleri de doğru buluyorum zaten. Ancak bizim aramızdaki şey kişisel. Üslubumuz farklı olsa da ortak paydada buluştuğumuz noktalar, beğendiğim yanları var. onunla önceden gelen bir dostluğumuz var ancak futbolla alakalı bir şeyi kişisel olarak bel altına vurmaları yanlış'' şeklinde konuştu" ifadeleri sorunun Aziz Yıldırım arasında olduğunu açıkladı.