Konuk ekip sahaya çıkmayınca maç oynanamadı

Kayseri Erciyesspor sahaya çıkmayınca maç oynanamadı
Kayseri Erciyesspor sahaya çıkmayınca maç oynanamadı

3. Lig 2. Grup'ta oynanması beklenen Van Büyükşehir Belediyespor-Kayseri Erciyesspor müsabakası, konuk ekibin maça gelmemesi nedeniyle oynanamadı.

3. Lig'de Van Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak olan Kayseri Erciyesspor maddi imkansızlıklardan dolayı maça çıkmadı.

Van Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve hakemler bir süre sahada rakiplerinin gelmesini beklerken, maç saatine kadar Kayseri ekibinin gelmemesi üzerine hakemler, TFF gözlemcisi ile yapılan istişarenin ardından sahadan ayrıldı. Maç ise Van Büyükşehir Belediyespor lehine 3-0 olarak ilan edildi.

Van Büyükşehir Belediyespor futbolcuları ise maç eksiğini kapatmak için stadyumda antrenman yaptı.

Kayseri Erciyesspor, Türkiye Kupası'nda final oynamış, UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil etmiş ve Süper Lig'de bir dönem üst sıraları zorlamıştı.

UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil etmişti

Önümüzdeki sezon 3. Lig'de boy gösterecek olan Kayseri Erciyesspor'un Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda önemli başarıları bulunuyor.

İlk olarak 2005-2006 sezonunda Süper Lig'de boy gösteren ekip, 2006-07, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında Süper Lig'de mücadele etti. Küme düştüğü 2006-07 sezonundaTürkiye Kupası'nda finale yükselen mavi-siyahlılar, İzmir'de oynanan final maçında uzatmalarda Beşiktaş'a 1-0 yenilerek kupayı alamasa da Avrupa Kupaları'na katılma hakkı elde etti.

UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Kayseri Erciyesspor ilk turda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı ile eşleşti ve rakibini eleyerek ikinci tura çıkmayı başardı. İkinci turda ise İspanyol Devi Atletico Madrid'le karşılaşan Kayseri ekibi, her iki maçta da rakibine mağlup olarak kupaya veda etmişti.