Mehmet Demirkol'dan Arda Turan ve Fatih Terim'e çağrı

​Mehmet Demirkol'dan Arda Turan ve Fatih Terim'e çağrı
​Mehmet Demirkol'dan Arda Turan ve Fatih Terim'e çağrı

Arda Turan'ın Başakşehir'le anılmasını yorumlayan Mehmet Demirkol, bu transferin yapay bir transfer olduğunu söylerken, Galatasaray'ın menfaatleri için Fatih Terim ile Arda Turan'ın bir araya gelmesi gerektiğini dile getirdi.

Süper Lig'e verilen arada kulüpler transferlerini bir bir açıklarken Başakşehir, büyük bir hamle yaptı ve milli yıldız Arda Turan ile görüşmelere başladı. Bu gelişmeyi yorumlayan Mehmet Demirkol ise oldukça ilginç bir yorum yaptı. Demirkol, Arda Turan'ın Başakşehir'e transferini yapay olarak değerlendirirken, Arda'nın Galatasaray olmazsa Beşiktaş'a transfer olması gerektiğine vurgu yaptı.

Diğer yandan Fanatik Web TV'de konuşan duayen yorumcu Galatasaray menfaatleri açısından Arda Turan ve Fatih Terim'ebarışmaları için çağrı yaptı.

Mehmet Demirkol'un açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olmak, yapay. Hayatın doğal akışına aykırı. Doğal bir transfer değil. Başakşehir yöneticileri, kulübü uzun vadede satmayı düşünüyor herhalde ki, Arda Turan transferi de bu yüzden bir yatırım gibi. Galatasaray'ın menfaatleri söz konusu ise Arda Turan ile Fatih Terim, aralarındaki şahsi problemleri gidermeliler. Doğal olan, Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer olması. Galatasaray da olmuyorsa Beşiktaş'a gelebilir. Arda Turan ve Fatih Terim sürekli, "Her şey Galatasaray'ın menfaatleri için" diyorlar. Bu gerçekten böyleyse, yeniden bir araya gelmeliler."