Mesut Özil'in fiyatı belli oldu

Mesut Özil'in fiyatı belli oldu!
Mesut Özil'in fiyatı belli oldu!

İngiltere Premier Lig temsilcisi Arsenal, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'i bedavaya kaptırmak istemeyen Arsenal, devre arasında yıldız oyuncuyu yüksek bir meblağa satmak için hazırlık yapıyor.

Alman Milli Takımı'nın değişilmez isimlerinden olan ve Kuzey Londra temsilcisinde de mutlu olduğu açıklamalarını yapan Mesut Özil, kulübüyle yeni sözleşme imzalamaya bir türlü yanaşmayınca, Arsenal yönetimi sözleşmesi sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldızı devre arası transfer döneminde satmayı planlıyor.

KAPI 35 MİLYON AVRO'DAN AÇILACAK

Başta İngiliz kulüpleri olmak üzere talipleri bulunan Mesut Özil'i sözleşme yenilemeye ikna edemeyen Arsenal yönetiminin, deneyimli futbolcuyu 35 milyon avro karşılığında elden çıkartmayı planladığı iddia edildi.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Star'ın iddiasına göre; Kuzey Londra kulübünün yetkilileri, Ocak ayında istediği takıma bedelsiz bir şekildeHaziran ayında geçme şartıyla imza atma hakkı bulunan Mesut Özil'i, devre arasında kadrosuna isteyen kulüplerden 35 milyon avro isteyecek.

MOURİNHO ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Manchester United Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun eski öğrencisi Mesut Özil'i kadrosunda görmeyi ısrarla istediği iddia edilirken, Daily Star, Manchester temsilcisinin devre arası transfer döneminde Arsenal'in istediği rakamlara yakın bir teklifle Kuzey Londra kulübünün kapısını çalacağı yazdı.