Ronaldo ayrılık tarihi verdi!

Florentino Perez
Florentino Perez

Real Madrid forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ayrılık için düğmeye bastı. Başkan Florentino Perez ile görüşen Ronaldo, 30 Haziran'da takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi.

GZT Spor Dış Haberler – Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, başkan Florentino Perez ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Portekizli yıldız, sözleşme yenilemek istemediğini ve 30 Haziran’da takımdan ayrılmak istediğini iletti.

İngiliz basının önemli kuruluşlarından The Sun’ın son dakika olarak geçtiği habere göre; 2021 yılında mevcut kontratı sona erecek olan yetenekli oyuncu, Ballon d’Or yarışı sürecinde yeterli desteği alamadığı gerekçesiyle ayrılığı kafasına koydu.

Fotoğraf: Reuters
Fotoğraf: Reuters

Bu doğrultuda Başkan Florentino Perez ile biraraya gelen Ronaldo, makul bir teklif gelmesi halinde 30 Haziran’da takımdan ayrılmasına izin verilmesini talep etti. Başkan Perez’in Ronaldo’nun teklifine ne cevap verdiği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Öte yandan El Chiringuito isimli İspanyol televizyonuna bağlanan gazeteci Edu Aguirre, başarılı oyuncunun son derece öfkeli olduğunu sürdü. Aguirre, Ronaldo’nun ayrılık konusunda ısrarcı olacağını belirtti.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Real Madrid ile devam eden sözleşmesi 2021 yılında sona erecek Ronaldo’nun yeni durağının eski takımı Manchester United olacağı iddia ediliyor.