Negredo'nun oyundan çıkmasıyla ilgili olay iddia!

Şenol Güneş'ten Negredo yorumu
Şenol Güneş'ten Negredo yorumu

Demir Grup Sivasspor - Beşiktaş maçında Alvaro Negredo'nun oyundan alınması damga vurdu. Şenol Güneş'in Negredo'yu oyundan alması yeni bir tartışma başlattı.

Spor Toto Süper Lig’in 17. Hafta mücadelesinde Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Zorlu deplasmanda 2-1 mağlup olarak zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş cephesinde gecenin en fazla konuşulan olayı, maçın ikinci yarısında Alvaro Negredo’nun oyundan çıkması oldu. Maçın ilk yarısında penaltıdan ağları sarsan ve etkili bir futbol sergileyen İspanyol golcünün ikinci yarıda oyundan alınması eleştirilirken, ortaya da flaş bir iddia atıldı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Maçın devre arasında Negredo'nun oyundan çıktıktan sonra Şenol Güneş'e Quaresma konusunda serzenişte bulunduğu öne sürüldü. Milliyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Negredo ilk yarının sonunda Şenol Güneş ile görüşerek, Quaresma'nın kenar ortalarından şikayet etti.

Bu konuşmanın ardından Şenol Güneş ise Quaresma hakkında bir karar vermek yerine Negredo’yu oyundan alarak yerine Cenk Tosun’u sürmeyi tercih etti.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

ŞENOL GÜNEŞ’TEN İDDİALARA CEVAP

  • "Negredo elinden gelen gayreti gösterdi ama, sabit duruyordu. Ön direğe hareketlenen, stoperden kurtulup oynayan forvet istedim, o yüzden Negredo'yu aldım. Çok sayıda orta atıldı, bazıları kötü atıldı. Futbol böyle, hep isabetli atılsa, hep gol olur. Kalite olarak üstte olmamız, hep isabetli olacak anlamına gelmez. İlk yarıda 10 puan eksiğimiz var. Bir başarısızlık var, bunun sorumlusu da benim. Beklenmeyen bir durumla karşılaştık"

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

QUARESMA VE NEGREDO ARASINDA NE YAŞANMIŞTI?

Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta Osmanlıspor'u 5-1 mağlup ettiği maçta golün ardından Negredo ile Quaresma bir pozisyonda tartışma yaşamışlardı. Quaresma takım arkadaşına öne gelmesini söylerken, Negredo ise ortaları geç ve yanlış yere açıyorsun diye serzenişte bulunmuştu.