Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş taraftarına uyarı

​Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş taraftarına uyarı
​Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş taraftarına uyarı

Süper Lig'in 17. haftasında Sivasspor'a konuk olan Beşiktaş, 2-1 mağlup olarak zirve yarışında büyük yara aldı. Karşılaşma sonrasında NTV Spor'da konuşan Rıdvan Dimen, Beşiktaşlı taraftarlara Şenol Güneş hakkında bir uyarı yaptı.

İlk yarının son haftasında Sivas deplasmanına giden Beşiktaş, 2-1 mağlup olarak liderlik yarışında büyük yara aldı. NTV Spor maç sonu yayınında karşılaşmayı değerlendiren duayen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaşlı taraftarlara bazı uyarılarda bulundu.

Beşiktaş'ta sorunların Şenol Güneş'e yıkılmak istendiğini vurgulayan Dilmen, Beşiktaş taraftarına şu şekilde seslendi;

  • "Beşiktaş gururumuz falan yalandır, Türk futbolu aynı çemberde dönmektedir. Beşiktaşlılar, bu tuzağın içerisine düşmeyin. Galatasaraylılar bu tuzağa düştü. Siz düşmeyin. Favori olan Bayern Münih, Beşiktaş'ı bir elerse, döner bakarlar, haydaaaa, Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsin. Beşiktaşlılar Şenol Güneş'in malzeme yapılmasına müsaade etmesin. Beşiktaş'ta iş sanki, oyuncu ve teknik adam problemine doğru götürülüyor. Türk futbolunu benden iyi bilen yok. Gözlemlerim var, söylüyorum, Şenol Güneş'i yedirmeyin, yedirmeyin."